• Pressmeddelanden
  • Börsmeddelanden
  • Business Wire
  • GlobeNewswire
Porsche Carrera Cup Scandinavia

Lukas Sundahl gjorde ”segerryck” i händelserik Porsche Carrera Cup-helg i Anderstorp6.8.2022 18:05:50 CEST | Porsche Carrera Cup Scandinavia

Med två segrar och en andraplats i Anderstorp gjorde regerande mästaren Lukas Sundahl ett ryck i toppen på Porsche Carrera Cup Scandinavia. Inför nästa deltävling har smålänningen ett försprång på 38 poäng till närmaste konkurrent. – Det här har varit en bra helg och nu har vi en betryggande ledning i mästerskapet. Men något segerryck vill jag inte kalla det. Det är mycket kvar på säsongen, säger Sundahl.
Moderaterna

Elisabeth Svantesson och toppkandidater besöker Askersund och Örebro5.8.2022 15:18:07 CEST | Moderaterna

Måndagen den 8 augusti, kommer Elisabeth Svantesson, vice partiledare för Moderaterna och förstanamn på riksdagslistan för Örebro län, Oskar Svärd, andranamn på riksdagslistan för Örebro län och Katarina Tolgfors, tredjenamn på riksdagslistan för Örebro län, besöka Askersund och Örebro. Schema: Besök hos äggproducenten Stjernsunds Gård tillsammans med kommunstyrelsens ordförande i Askersund, Caroline Dieker (M). Tid: 09.15-10.10 Plats: Stjernsunds Gård 239, Askersund. Besök hos socialkontoret i Vivalla tillsammans med oppositionsrådet i Örebro kommun, Anders Åhrlin (M). Tid: 14.00-15.00 Plats: Skaldegatan 14, Örebro. Kampanj Stortorget Tid: 15.30-16.15 Plats: Stortorget Örebro. ____ Media är välkomna att närvara, tid för intervjuer finns. Obligatorisk föranmälan till pressekreterare Hanna Strömberg.
PR & Beyond

Melanie Wehbe släpper ny singel och medverkar Live på Pridefestivalen5.8.2022 10:20:40 CEST | PR & Beyond

"Jag är så taggad att få uppträda igen på stora scenen i Pride Park på Stockholm Pride. Jag kommer bjuda på en längre spelning med både de släppta och osläppta låtarna från min kommande debut Ep!” - Melanie Wehbe Den 16 September släpper Melanie Wehbe äntligen sin debut-EP Bloom, men redan nu får vi höra låten som gett namnet på hela resan. Eleganta Bloom släpps idag 5:e augusti och kommer firas med en spelning på Stockholm Pride imorgon lördag i Pride Park på stora scenen. Det blir även första gången en livepublik kommer få höra alla låtarna från kommande EPn. ”Jag har börjat se livet som en blomma. Alla människor behöver tid, ljus, frihet och näring för att blomma. Samtidigt som det är en del av livet att vissna några gånger på vägen för att sedan lära sig och växa starkare än någonsin.” - Melanie Wehbe Nya singeln Bloom är skriven av Melanie Wehbe, Patrik Jean, Herman Gardarfve, Helmer Norrby, Erik Paganelli och ges ut på egna skivbolaget Melanie Wehbe. Lyssna här på nya singeln Blo
Foodrunners

Prisutvecklingen på 4 vanliga livsmedel skakar om Sverige5.8.2022 09:41:51 CEST | Foodrunners

Under de senaste månaderna har stigande matpriser kontinuerligt rapporterats ut i media. Priset på smör, kaffe och grönsaker har ofta använts som referensobjekt. Sanningen är dock att prisuppgången för en majoritet av våra livsmedel har varit dramatisk under våren 2022 berättar Michael Kärrberg vd på Foodrunners. – Vi följer priserna på över 300 000 livsmedelsvaror på veckobasis över nästan samtliga Svenska livsmedelskedjor och pilarna pekar generellt kraftigt uppåt.
Naturskyddsföreningen

Naturskyddsföreningen vill skapa världens längsta blomsteräng5.8.2022 07:00:00 CEST | Naturskyddsföreningen

För att ekosystemet och matproduktionen ska fungera, behövs blomrika miljöer som vilda bin och andra pollinatörer trivs i. Eftersom många av dessa miljöer har försvunnit behöver de återskapas, och därför lanserar Naturskyddsföreningen nu projektet ”Världens längsta blomsteräng”. Målet är att hjälpa pollinatörerna och stärka den biologiska mångfalden, samtidigt som föreningen vill slå ett Guiness-världsrekord med hjälp av kommuner, vägföreningar och privatpersoner.
Kommunalförbundet Svenskt Ambulansflyg

Svenskt Ambulansflyg anmäler en serie nyhetsartiklar till Medieombudsmannen4.8.2022 14:49:00 CEST | Kommunalförbundet Svenskt Ambulansflyg

Svenskt Ambulansflyg vill att Medieombudsmannen tittar närmare på fyra artiklar införda i Dagens Nyheter utifrån om tidningen lever upp till sitt löfte om att inte ta politisk ställning, trovärdighet och kvalitet och att det som publiceras ska bygga på säkra källor, men också att fakta och uppgifter ska vara bekräftade från flera håll med tydliga källhänvisningar.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Sista
  • >>