• Pressmeddelanden
  • Business Wire
  • GlobeNewswire
Stångåstaden

Hälsoscreening ska förebygga ohälsa bland medarbetare10.12.2019 08:45:16 CET | Stångåstaden

Linköpingsbaserade Stångåstaden och Linkura AB har tillsammans utvecklat ett nytt koncept för hälsoprofilbedömning. Konceptet innebär tre dagars screening med EKG-mätare som mäter allt ifrån stress, sömnkvalitet och fysisk aktivitet och kommer att erbjudas Stångåstadens 170 medarbetare. Genom att regelbundet mäta hälsan får medarbetarna insikter om sin hälsa och livsstil och möjlighet att sätta in åtgärder för varaktig livsstilsförändring.
ManpowerGroup

Handeln vänder till positiv jobbprognos – men transportsektorn bromsar in10.12.2019 08:16:00 CET | ManpowerGroup

Arbetsgivare inom handeln vänder från negativ till positiv jobbprognos och förväntar sig ett något ökat behov av arbetskraft under det första kvartalet 2020, med en sysselsättningstrend på +4 procent. Samtidigt pekar prognosen för transport- och logistiksektorn nedåt jämfört med föregående kvartal, med en sysselsättningstrend på +3 procent för börjar av nästa år. Jobbprognosen för Sverige som helhet ligger på +4 procent, visar ManpowerGroup Arbetsmarknadsbarometer.
ManpowerGroup

Östra Götaland inleder nya året med jobbtillväxt10.12.2019 08:10:00 CET | ManpowerGroup

Arbetsgivare i Östra Götaland förväntar sig inleda det nya året med en något ökad efterfrågan på arbetskraft. Jobbprognosen för det första kvartalet 2020 ligger på +7 procent, en liten ökning jämfört med föregående kvartal. Sysselsättningstrenden för Sverige som helhet ligger på +4 procent och framför allt i storstadsregionerna, storföretag och offentlig sektor är jobbprognoserna dämpade, visar ManpowerGroup Arbetsmarknadsbarometer.
ManpowerGroup

Stockholm-Uppsala inleder nya året med dämpad jobbprognos10.12.2019 08:07:00 CET | ManpowerGroup

Arbetsgivare i Stockholm och Uppsala förväntar sig inleda det nya året med en något ökad efterfrågan på arbetskraft. Jobbprognosen för det första kvartalet 2020 ligger på +4 procent, en rejäl minskning på hela elva procentenheter jämfört med föregående kvartal. Sysselsättningstrenden för Sverige som helhet ligger på +4 procent och framför allt i storstadsregionerna, storföretag och offentlig sektor är jobbprognoserna dämpade, visar ManpowerGroup Arbetsmarknadsbarometer.
ManpowerGroup

Västra Götaland inleder nya året med negativ jobbprognos10.12.2019 08:06:00 CET | ManpowerGroup

Arbetsgivare i Västra Götaland förväntar sig inleda det nya året med en minskad efterfrågan på arbetskraft. Jobbprognosen för det första kvartalet 2020 ligger på -9 procent, en minskning på hela 18 procentenheter jämfört med prognosen för motsvarande period förra året. Sysselsättningstrenden för Sverige som helhet ligger på +4 procent och framför allt i storstadsregionerna, storföretag och offentlig sektor är jobbprognoserna dämpade, visar ManpowerGroup Arbetsmarknadsbarometer.
ManpowerGroup

Skåne inleder nya året med dämpad jobbprognos10.12.2019 08:03:00 CET | ManpowerGroup

Arbetsgivare i Skåne och Blekinge förväntar sig inleda det nya året med en knappt ökad efterfrågan på arbetskraft. Jobbprognosen för det första kvartalet 2020 ligger på +2 procent, en minskning på två procentenheter jämfört med föregående kvartal. Sysselsättningstrenden för Sverige som helhet ligger på +4 procent och framför allt i storstadsregionerna, storföretag och offentlig sektor är jobbprognoserna dämpade, visar ManpowerGroup Arbetsmarknadsbarometer.
ManpowerGroup

Ny prognos: Mellersta Sverige inleder nya året med jobbtillväxt10.12.2019 08:02:00 CET | ManpowerGroup

Arbetsgivare i mellersta Sverige, där Södermanland, Västmanland, Värmland och Örebro län ingår, förväntar sig inleda det nya året med en något ökad efterfrågan på arbetskraft. Jobbprognosen för det första kvartalet 2020 ligger på +4 procent, ett uppsving på två procentenheter jämfört med föregående kvartal. Sysselsättningstrenden för Sverige som helhet ligger på samma nivå. Framför allt i storstadsregionerna, storföretag och offentlig sektor är jobbprognoserna dämpade, visar ManpowerGroup Arbetsmarknadsbarometer.
ManpowerGroup

Dämpade jobbprognoser inleder det nya året10.12.2019 08:00:00 CET | ManpowerGroup

Svenska arbetsgivare förväntar sig inleda det nya året med en något ökad efterfrågan på arbetskraft. Sysselsättningstrenden ligger på +4 procent för det första kvartalet 2020, vilket är något svagare efter ett och ett halvt år av mer positiva prognoser för jobbtillväxten. Framför allt i storstadsregionerna, storföretag och offentlig sektor är prognoserna dämpade, visar ManpowerGroup Arbetsmarknadsbarometer.
ManpowerGroup

Stark jobbprognos för norra Sverige – storstadsregionerna i söder bromsar in10.12.2019 07:59:00 CET | ManpowerGroup

Arbetsgivare i norra Sverige förväntar sig inleda det nya året med en ökad efterfrågan på arbetskraft. Jobbprognosen för första kvartalet 2020 ligger på +12 procent, vilket är den starkaste regionala jobbprognosen i landet. Sysselsättningstrenden för Sverige som helhet ligger på +4 procent och framför allt i storstadsregionerna, storföretag och offentlig sektor är jobbprognoserna mer dämpade, visar ManpowerGroup Arbetsmarknadsbarometer.
Simple Feast

Hållbarhet som affärsmässig framgångsfaktor: Simple Feasts nästa steg i hållbarhetsarbetet – återvinner åt kunderna10.12.2019 07:30:00 CET | Simple Feast

Den vegetariska matkasseleverantören Simple Feast tar ytterligare ett steg i sitt hållbarhetsarbete och erbjuder från och med den 8 december sina kunder att återvinna kartong och wellpapp i samma lådor som maten levereras i. Lådan hämtas och återvinns av Simple Feasts bud. Förhoppningen från företaget att detta ska bidra till att ännu mer wellpapp återvinns istället för att kastas.
Ticket

Jul och nyår: årets semesterraketer10.12.2019 07:20:00 CET | Ticket

En blandning av sol, bad och storstad – så sammanfattas årets semesterraketer kring jul och nyår. När direktflygen till thailändska Phuket är färre än i fjol, vilket får konsekvensen lägre antal resebokningar, ökar istället grannregionen Krabi. Många svenska resenärer lockas även av storstäder som London, New York, Lissabon och Tokyo, som ökar kraftigt inför årets jul- och nyårsfirande enligt ny statistik från Ticket.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Sista
  • >>