• Pressmeddelanden
  • Börsmeddelanden
  • Business Wire
  • GlobeNewswire
Heymedia

Guide: Så gör du dig i ordning till festen10.7.2020 13:17:44 CEST | Heymedia

När det är sommar och sol betyder det också att det är en hel del festar som man brukar gå till. Det kan vara middagar hemma hos vänner och bekanta eller restaurangbesök. Det kan även bara större fester såsom bröllop och födelsedagar som hålls i sommaren. Och när man ska på fest s¨ska man ju gärna se lite proper ut och kanske även visa sig ån sin bästa sida. Det finns en del tricks och tips som man med fördel kan ta del av innan man går igång med att börja göra sig i ordning. Det är alltid en bra idé att sätta sig ner och tänka igenom vad man har för kläder. Börja med att bestämma dig vilken stil du vill ha på festen. Du måste givetvis också ta hänsyn till vilken typ av fest det är du ska på. Om du ska på ett bröllop så kan du inte komma klädd hur som helst det kan faktiskt finnas krav på klädseln så kallad klädkod och om det är en sådan fest du ska på så står det oftast på inbjudan vad man ska ha på sig. Klädkod detta gäller Om det inte står någon klädkod på inbjudningskortet som du h

Företagens IT säkerhet är mer hotad än någonsin när personal i större utsträckning jobbar hemma10.7.2020 13:13:06 CEST | PR Direkt

Många företag saknar helt eller delvis skydd mot den ökade storm av cyber-angrepp som organisationer utsätts för i skuggan av Covid-19 pandemin. Bristande kontroll då många anställda arbetar på distans, i kombination med förändringar i anställdas beteende när de jobbar hemma, bidrar till den ökade digitala säkerhetsutmaning som företag står inför just nu.
Spanska Turistbyrån

Några av Europas charmigaste byar vid havet är i Spanien10.7.2020 12:31:03 CEST | Spanska Turistbyrån

Spaniens kustlinje är cirka 600 mil lång, och längs den finns några av Europas charmigaste byar. Om du vill lägga upp en resväg har du många olika regioner att välja emellan. Både i norr och längs Medelhavets kust hittar du små byar där du kan flanera i smala gränder för att så småningom komma fram till livliga fiskehamnar med härliga uteserveringar och restauranger. Här får du våra tips.
AcadeMedia

Stockholms stad och AcadeMedia tecknar avtal om vuxenutbildning10.7.2020 10:07:26 CEST | AcadeMedia

Högsta förvaltningsdomstolen har meddelat att den avslår ansökningarna om överprövning av upphandlingen för kommunal vuxenutbildning. Utfallet innebär att AcadeMedias bolag - Hermods, Eductus, Kompetensutvecklingsinstitutet, NTI-skolan och Movant - som deltagit i upphandlingen nu kan teckna avtal med Stockholms stad. Avtalet innebär att AcadeMedia fortsätter leverera vuxenutbildning för Stockholms stad i ytterligare fyra år.
Region Örebro län

Här är kulturaktörerna som får ekonomiskt stöd till följd av coronakrisen10.7.2020 09:23:00 CEST | Region Örebro län

Det är nu klart vilka av länets kulturskapare och ideella föreningar som beviljas finansiellt stöd från Region Örebro läns kulturnämnd för att klara sig igenom den kris som coronapandemin medför. 48 kulturaktörer får dela på 1,5 miljoner kronor och 23 ideella föreningar delar på 350 000 kronor. "Med våra stödpaket vill vi stödja kulturen i länet för att överbrygga den tid under vilken pandemin slår hårt mot kulturlivet", säger Torbjörn Ahlin (C), ordförande i kulturnämnden Region Örebro län.
Tekniska verken i Linköping

Nu driftsätts Sveriges största solcellspark i Linköping9.7.2020 15:40:00 CEST | Tekniska verken i Linköping

Första panelerna sattes upp i mitten av maj och trots förseningar, som en effekt av coronapandemin, kan nu Sveriges hittills största solcellspark börja producera el. En solig sommardag beräknas den ge el motsvarande årliga hushållselen hos 18 villor eller 36 lägenheter. Solcellsparken är en gemensam satsning för en mer hållbar energiförsörjning i Sverige från Alight, Infranode, Tekniska verken i Linköping och Swedbank.
Norrköpings kommun

Väcker nyfikenhet för Norrköping9.7.2020 13:00:00 CEST | Norrköpings kommun

Näringslivet i Norrköping har stått inför stora utmaningar under våren. Pandemin har begränsat företagarnas möjligheter till tillväxt och utveckling. Norrköpings kommun arbetar med flera delar för att stötta näringslivet. I dagarna har en infopunkt placerats vid Kolmårdens djurpark där fyra feriearbetare och personal från kontaktcenter finns behjälpliga för att berätta om Norrköping. Syftet är att väcka intresset för Norrköping och stärka besöksnäringen.
Fastighetsägarna

Fastighetsägarna Stockholm kraftsamlar för en öppen stad9.7.2020 11:31:31 CEST | Fastighetsägarna

Initiativet Stockholmslöftet som nu sjösätts handlar om att vi tillsammans måste ta ansvar för att hålla Stockholm öppet och levande. Fastighetsägarna Stockholm, Svensk Handel, Visita Stockholm, City i Samverkan och Visit Stockholm står bakom initiativet som vänder sig direkt till såväl företag och organisationer som till besökare och invånare med uppropet ”Öppen stad – allas ansvar”.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Sista
  • >>