Värmdö Kommun

200 besökare på Värmdös rekryteringsträff

Dela

Igår, torsdagen den 22 september, anordnade Arbetsmarknadsenheten på Värmdö kommun en rekryteringsträff i Gustavsbergsteatern. Lokala företag med rekryteringsbehov var på plats för att möta de närmare 200 arbetssökande värmdöbor som besökte teatern.

De branscher som representerades var vård- och omsorg, lokalvård, besöksnäring och restaurnag men även rekryterare för tjänster inom bland annat lager, logistik och transport. Samtliga utställare uppger att de träffade kandidater som de tänker kalla in på intervju för kommande anställningar.

Ulla Rådling, Näringslivschef på Värmdö kommun, berättar att hon med glädje fått se hur kommunens satsningar på att sammanföra det lokala näringslivet med arbetssökande värmdöbor lett till att deltagandet på anordnade rekryteringsträffar ökat från runt 30 till närmare 200 på bara några månader.

-        Vi ser hur allt fler kandidater och företagare hittar till rekryteringsträffarna. Vårt mål är att bli den lokala strategiska arbetsmarknadspartnern och kunna erbjuda en mötesplats för att bidra till den lokala kompetensförsörjningen i kommunen, säger Ulla Rådling.

Kontakter

Bilder

Om

Värmdö Kommun
Värmdö Kommun
Skogsbovägen 9-11
134 81 Gustavsberg

Servicecenter: 08 - 570 470 00http://www.varmdo.se

Värmdö kommun - skärgårdens mötesplats

Värmdö, skärgårdens mötesplats. En unik natur med cirka 44 000 invånare och över 10 000 öar. Inom bara 30 minuter finns Stockholm med alla sina möjligheter. I Gustavsberg finns en lång tradition inom kultur, design och form. Här finns också välkända besöksmål som Sandhamn, Möja, Grinda, Bullerö och Svartsö. Välkommen till Värmdö, en plats för möten mellan människor.

 

 

Följ Värmdö Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Värmdö Kommun

Havsbandets mest svårtillgängliga pärlor synliggörs globalt via Google17.11.2022 08:38:07 CET | Pressmeddelande

Oavsett vart i världen någon befinner sig så börjar de allra flesta resor med en googling. I ett unikt samarbete mellan Stockholm Archipelago, Skärgårdsstiftelsen och Google synliggörs nu ytterskärgården i sin höstskrud genom en 360-gradersvy i tjänsten Street View. Enligt analysfirman WSP har en förlängning av säsongen potential att generera ytterligare 50 miljoner kronor i direkta intäkter och 45 nya jobbtillfällen i Stockholms skärgård.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum