Lejonfastigheter AB

30 ungdomar får sommarjobb genom Lejonfastigheter

Dela

Under sommaren 2017 kommer 30 ungdomar i Linköping att få sommarjobb genom Lejonfastigheter. – Ett sommarjobb är en viktig ingång i arbetslivet för många ungdomar, säger Helena Almroth, HR-chef på Lejonfastigheter.

För oss på Lejonfastigheter är det viktigt att jobba med social hållbarhet i Linköpings kommun och ett sätt vi gör det på är att skapa ingångar till arbetslivet för ungdomar och personer som står långt ifrån arbetsmarknaden. Som ett led i det tar vi emot sommarjobbande ungdomar. Vi bidrar till att ungdomarna får värdefull erfarenhet och för många ungdomar innebär det också att de får den första viktiga raden i sitt cv.

I sommar kommer 30 ungdomar i åldrarna 14-20 år att jobba med mark- och fastighetsskötsel i vårt rikt varierande bestånd. Det gör vi tillsammans med våra entreprenörer. 
-Ungdomarna får chansen att komma in bakom kulisserna och på nära håll se hur deras skolor, Linköpings sportanläggningar och våra andra fastigheter i kommunen sköts, säger Helena Almroth, HR-chef på Lejonfastigheter och fortsätter: 
-För Lejonfastigheter är det en stor möjlighet att attrahera framtida kompetens till oss och till fastighetsbranschen. 

Samarbete
Ett gott samarbete mellan Lejonfastigheter, Jobb- och kunskapstorget och våra entreprenörer Green Landscaping, Thormans och Veolia möjliggör denna satsning för Linköpings ungdomar. 


För ytterligare information, välkommen att kontakta: Helena Almroth, HR-chef Lejonfastigheter, på telefon 013-20 58 08 eller via e-post till helena.almroth@lejonfastigheter.se 

Kontakter

Om

Lejonfastigheter AB
Lejonfastigheter AB
Box 1943, Södra Stånggatan 1
581 18 Linköping

013-20 52 20http://www.lejonfastigheter.se

Lejonfastigheter äger, förvaltar och utvecklar miljöer för offentlig verksamhet i Linköping. Totalt ansvarar vi för 280 fastigheter som rymmer utbildning, omsorg, kultur och sport.

Vår drivkraft och vision är att skapa Sveriges bästa offentliga miljöer som kännetecknas av kvalitet, trivsel och trygghet.

Lejonfastigheter är ett kommunägt bolag som omsätter runt 660 miljoner kronor.

Vi har ett 70-tal medarbetare som tillsammans bygger framtidens Linköping för stadens medborgare.