Åklagarmyndigheten

32-årig man begärd häktad misstänkt för mord i Visby

Dela

Den man som under onsdagen angrep en kvinna i centrala Visby är begärd häktad på sannolika skäl misstänkt för mord. Åklagaren kommer att vara tillgänglig på plats i tingsrätten efter häktningsförhandlingen.

Häktningsförhandlingen kommer äga rum i Visby tingsrätt i morgon fredag, kl. 10.

Målnummer i Visby tingsrätt: B 808-22.

Kontakt

Kammaråklagare Petra Götell som leder förundersökningen kommer att vara tillgänglig i tingsrätten i cirka 20 minuter när häktningsförhandlingen är avslutad. Efter det är åklagaren tillgänglig på telefon i ca 20 minuter, 010-562 56 26. Innan dess har hon inte möjlighet att svara på frågor.


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och tryggheten ökar i samhället. Vi ser till att personer som begår brott ställs till ansvar på ett rättssäkert och effektivt sätt. Åklagaren har en stark roll i rättsväsendet genom att utreda brott, fatta beslut om åtal ska väckas och att processa i domstol. Det står en åklagare bakom varje anhållen, häktad eller dömd person.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum