Stångåstaden

Sex nomineringar till Stångåstaden

Dela

Stångåstaden kan tillsammans med sina samarbetspartners stoltsera med sex nomineringar till Publishingpriset och Svenska Designpriset 2017. Det är kommunikationsbyrån Byn i Norrköping och RM-byrån (relationsmarknadsföring) Bon Relations i Stockholm som står bakom produktionen tillsammans med Stångåstaden.

Stångåstaden kundtidning, producerad av Bon Relations, är nominerad till både Publishingpriset och Svenska Designpriset Det är även Årsredovisningen 2016, producerad av Byn. Dessutom är Handboken för inkluderande kommunikation och jubileumsboken Vår stad vid Stångån nominerade till Svenska Publishingpriset. Båda producerade av Byn.

- Det känns fantastiskt roligt med så många nomineringar till två prestigefyllda pris, säger Marie Aktö, marknadschef Stångåstaden. Vi är stolta och glada över vårt framgångsrika arbete tillsammans med Byn och Bon Relations.

För ytterligare information kontakta gärna:
Marie Lorentzon, kommunikationsansvarig Stångåstaden, tel. 013-20 85 63.

Kontakter

Om

Stångåstaden
Stångåstaden
Box 3300
580 03 Linköping

013-20 85 00http://www.stangastaden.se

Stångåstaden är det största bostadsbolaget i Linköping och ägs av Linköpings kommun. Vi äger och förvaltar cirka 18 000 lägenheter, 4 100 av dem är studentbostäder och förvaltas av dotterbolaget Studentbostäder i Linköping AB. Dessutom har vi cirka 40 byggnader med kulturhistoriskt värde som förvaltas av dotterbolaget Kulturfastigheter. 

Följ Stångåstaden

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stångåstaden

Sverige behöver höja renoveringstakten och göra en grön omställning24.11.2023 09:05:30 CET | Blogginlägg

Det kommer rapporter nästan dagligen om hur bostadsbyggandet minskar. När jag lyssnar på kollegor ute i landet i både privata och offentligt ägda bolag så stämmer bilden. Det finns förstås undantag men de allra flesta avvaktar med nyproduktion. Det är svårare att få ihop kalkylen och dessutom finns presumtionshyresdomen som skapar osäkerhet kring intäktssidan. Sammantaget gör det här förstås att frågan om att effektivisera och försöka sänka kostnaderna för att bygga viktigare än någonsin.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum