Simple Feast

Simple Feast har blivit B Corp™-certifierade

Dela
B Corp™ är en internationell certifiering som gör det enklare för människor att välja företag som aktivt arbetar med hållbarhetsfrågor. Certifieringen B Corp™ ges till företag som lever upp till den högsta industristandarden och visar transparens inom ansvarsskyldighet och hållbarhet i syftet att skapa ett mervärde för samhället. B Corp™-certifieringen utfärdas av B Lab – en oberoende, global och ideell organisation.
B-Corp Certifiering
B-Corp Certifiering

B Lab har en vision om att alla verksamheter ska bli bäst för världen snarare än bäst i världen. B Lab mäter och värderar det inflytande som företagets dagliga arbete har på anställda, kunder, leverantörer, miljön och samhället i stort. Hittills har 3 243 företag från 71 länder blivit B Corp™-certifierade. Certifieringen är bredare än att enbart omfatta de råvaror Simple Feast arbetar med utan gäller även hela verksamheten.  

- Simple Feast arbetar varje dag för att göra världen till en bättre, grönare och mer hållbar plats att leva på. Vi tror på att vi tillsammans kan bromsa klimatförändringarna och säkra framtiden för kommande generationer. Därför betyder B Corp™-certifieringen mycket för oss, den bekräftar att det vi gör är viktigt och har effekt, säger Maximillian Lundin, Sverigechef för Simple Feast.

B Corp™-certifieringen syftar till att hjälpa kunder att välja produkter och tjänster från företag som håller högsta standard inom bland annat hållbarhetsarbete – både lokalt och globalt.  

Läs mer om B Corp-certifieringen här:https://bcorporation.net/about-b-lab

Nyckelord

Kontakter

Bilder

B-Corp Certifiering
B-Corp Certifiering
Ladda ned bild

Om

Simple Feast
Simple Feast
Nybrogatan 38
11434 Stockholm

08-420 029 90https://simplefeast.com/se

Om Simple Feast

Simple Feast har över 90 anställda i Sverige, Danmark, Tyskland och USA. Kärnverksamhet är hemleverans av ekologiska växtbaserade måltider – klara att servera på 10 minuter. Företaget grundades i Köpenhamn 2015 och är sedan oktober 2018 även etablerade i Sverige. Läs mer på simplefeast.com.

Följ Simple Feast

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Simple Feast

Sju vegetariska trender för 202126.1.2021 13:07:00 CET | Pressmeddelande

Allt fler äter grönt och utbudet av vegetarisk mat ökar för varje år. Men vilka är egentligen de stora vego-trenderna för 2021? Maximillian Lundin, Sverigechef för Simple Feast och vegankock, spår sju trender som kommer att slå under 2021. “Jag tror att det närodlade kommer få ett rejält uppsving under året - inte minst när det kommer till otroliga svenska råvaror som fallit i glömska, såsom alla superbär som växer här”.

Ny adblocker döljer snabbmatsreklam och visar grönsaker istället30.11.2020 13:40:38 CET | Pressmeddelande

Varje år spenderar snabbmatskedjorna miljarder på reklam globalt. Samtidigt möts konsumenterna i betydligt lägre utsträckning av reklam för grönsaker och andra mer hållbara alternativ. Nu lanserar Simple Feast en adblocker som för första gången gör det möjligt att ersätta digitala annonser till bilder på grönsaker. Kampanjen vill belysa snedfördelningen när det kommer till vilken typ av matreklam vi möts av i vardagen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum