Myndigheten för press, radio och tv

Nya ledamöter till insynsrådet

Dela
Regeringen har utsett Björn Appelgren och Dan Panas till nya ledamöter i insynsrådet vid Myndigheten för press, radio och tv.

Björn Appelgren är till vardags projektledare på Internetstiftelsen och Dan Panas är kommunikationschef på ljudbokstjänsten Storytel. Förordnanden gäller från den 12 september 2019 till den 30 september 2022.

Bakgrund

Insynsrådet är ett fristående råd vid myndigheten vars uppgift är att ha insyn i verksamheten och ge myndighetens chefer råd. Rådet fattar inga beslut utan ledamöterna ska tillföra kunskap och erfarenhet. Ledamöterna utses av regeringen och är förordnade i tre år i taget.

Om

Myndigheten för press, radio och tv
Myndigheten för press, radio och tv
Kabyssgatan 4D
120 30 Stockholm

08-580 070 00https://www.mprt.se/

Myndigheten för press, radio och tv tillhör Kulturdepartementets ansvarsområden. Vi arbetar för yttrandefrihet samt stödjer möjligheterna till mångfald och tillgänglighet inom press, radio och tv.

Följ Myndigheten för press, radio och tv

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Myndigheten för press, radio och tv

Svensk tv-marknad: Utmaningar och trender24.11.2023 14:32:33 CET | Pressmeddelande

Tv-marknaden påverkas just nu starkt av att ekonomin försämras och att konjunkturen försvagas. Det visar rapporten Svensk tv-marknad 2023 som Myndigheten för press, radio och tv tagit fram och som beskriver den svenska tv- och streamingmarknaden. En marknad där konkurrensen är fortsatt mycket hög om abonnenter, rättigheter och annonsintäkter - vilket påverkar de stora svenska kommersiella tv-husen negativt.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum