PR Direkt

Testagram.se - Allt fler svenskar handlar skönhetsprodukter på nätet

Dela
E-handeln ökar återigen bland svenskarna enligt betalföretaget Dibs senaste undersökning. Rapporten visar att det är allra populärast att handla kropps- och skönhetsprodukter på nätet – hela 61 procent av de som e-handlar under året köper produkter inom denna kategori.

Allt fler upptäcker fördelarna med att handla online och år efter år ser vi sett att e-handeln ökar i Sverige och allt fler väljer att handla på nätet istället för i fysisk butik. Fördelarna med att e-handla är många, det är smidigt, bekvämt och vanligtvis med snabba leveranser.

Så hittar man det bästa fyndet på nätet

Med en hel uppsjö av skönhetsprodukter som finns på marknaden kan det vara svårt att veta hur man hittar det bästa fyndet på nätet. Det är alltid klokt att läsa produktrecensioner och guider för att hitta rätt i produktdjungeln. Många har även upptäckt att det finns mycket pengar att tjäna på att handla sina skönhetsprodukter på nätet istället för i butik. Speciellt de lyxigare märkena är oftast betydligt billigare på nätet.

För att hitta de bästa priserna och för att dra ner utgifterna när man handlar makeup och skönhetsprodukter på nätet är det alltid en god idé att jämföra priser. Vissa butiker erbjuder till exempel fri frakt om man shoppar över en viss summa eller har särskilda erbjudanden. För att skaffa sig en snabb överblick kan man då använda sig av en så kallad jämförelsesajt där man finner en bra översikt över de bästa fynden.

Om Testagram.se

Testagram hjälper besökare att hitta de bästa och mest prisvärda produkterna inom skönhet och kroppsvård. På sajten kan besökare läsa både tips, guider och recensioner om olika skönhetsprodukter för att ta smartare köpbeslut. Allt sedan starten har bolaget vuxit snabbt och samarbetar idag med flera av de ledande skönhetsbutikerna i Sverige inom bland annat hudvård, hårvård, make-up och parfym.

Kontakter

Bilder

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum