Svea Bank AB (publ)

Svea Bank lanserar checkout för Shopify

Dela
Svea lanserar sin checkout på plattformen Shopify 2.0 på den svenska, norska, finska samt danska marknaden från och med den 1 juli.

Alla som idag är kunder till Shopify kan nu använda sig av Svea Checkout  i sin e-handel. Förutom de traditionella betalsätten faktura, delbetalning, kort och direktbank erbjuder Svea även lokala betalsätt som Swish, Vipps och Mobilepay.

-       Shopify är en av de mest populära e-handelsplattformarna bland e-handlare idag och det känns därför bra att kunna erbjuda Sveas betaltjänster på denna plattform, säger Thomas Svensson, Partner Manager på Svea Bank.

Med både flexibla och populära lokala betalsätt stärker Svea erbjudandet till Shopifys kunder. Genom Sveas betallösningar får slutkunder tillgång till alla de betalsätt de helst önskar oavsett var i Norden de gör sina inköp. Sveas lösningar är dessutom anpassade för e-handel som riktar sig till såväl företag som till konsumenter.

Kontakter

Om

Svea Bank AB (publ)
Svea Bank AB (publ)
Evenemangsgatan 31
169 81 Solna

Svea Bank AB (publ) är en koncern med finansiell verksamhet i ett flertal europeiska länder. Med 40 års erfarenhet av att hjälpa företag och privatpersoner med deras likviditet är Svea ett naturligt val när de behöver en finansieringspartner. Sveas vision är att vara en ledande finansiell aktör i Europa.

Följ Svea Bank AB (publ)

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svea Bank AB (publ)

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum