Grant Thornton Sweden AB

Grant Thornton flyttar till Werket – vill anställa fler i Jönköping

Dela
Just nu pågår ombyggnationen av gamla statliga verken, nära högskolan i Jönköping. Fastigheten, som ägs av Castellum, får namnet Werket och en av de blivande hyresgästerna är revisions- och rådgivningsföretaget Grant Thornton. I nya lokaler hoppas kontorschefen Anna Lexell att de ska fortsätta växa och hon vill redan nu anställa fler.
Illustrationsbild: Castellum
Illustrationsbild: Castellum

- Jönköping växer som stad och region och vi märker också en ökad efterfrågan på våra tjänster. Vi har många kunder inom fastighetsutveckling, konsultbolag men också tillverkande industri och vi ser att marknaden här växer och så även våra marknadsandelar. När vi bestämde oss för att flytta landade vi i att Werket kommer passa oss perfekt. Där får vi möjlighet att skapa en ny hållbar mötesplats för såväl medarbetare som kunder, säger Anna Lexell, kontorschef i Jönköping.

Werket ligger på Vallgatan, alldeles vid Munksjöbron i västra centrum av Jönköping. Byggnaden är ursprungligen från 70-talet och nu vill Castellum skapa en helt ny typ av kontor. Kontorsytor ska blandas med en social och öppen innergård samt innovativa arbetsplatser och gemensamma ytor på taket. Werket kommer att certifieras enligt Breeam och WELL. Något som lockade Anna Lexell och kollegorna på Grant Thorntons Jönköpingskontor att flytta hit.

- Vi strävar efter att integrera hållbarhet i allt vi gör. Genom våra revisions- och rådgivningstjänster vill vi hjälpa entreprenörer och företag att växa hållbart. Jag ser fram emot att skapa en helt ny mötesplats där vi kan bidra till det lokala näringslivet ännu mer, säger Anna Lexell.

Samtidigt är ett hållbart arbetsliv något som Grant Thornton vurmar för, och något som de hoppas att det nya kontoret kan bidra till ännu mer. Man hoppas också på att locka fler medarbetare:

- Vi är strax över 30 medarbetare idag, och kundförfrågningarna ökar just nu i rask takt. Min vision är att vi är 40 medarbetare lagom till nästa år. Vi vill anställa både inom revision, redovisning och skatt och ser gärna framtida kollegor från vår nya granne, högskolan här i Jönköping. Men dörren står givetvis också öppen för mer seniora och erfarna medarbetare som vill ansluta till vårt gäng, säger Anna Lexell.

För mer information, kontakta: 
Anna Lexell, kontorschef Grant Thornton Jönköping
anna.lexell@se.gt.com
036-35 41 54

Kontakter

Bilder

Illustrationsbild: Castellum
Illustrationsbild: Castellum
Ladda ned bild

Om

Grant Thornton Sweden AB
Grant Thornton Sweden AB
Kungsgatan 57
11122 Stockholm

http://www.grantthornton.se

Följ Grant Thornton Sweden AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Grant Thornton Sweden AB

Ny kartläggning: Håller de svenska börsbolagen måttet för framtidens krav?1.11.2023 08:03:00 CET | Pressmeddelande

Omvärlden idag ställer allt högre krav på företag. Investerare, kunder och medarbetare vill se ansvarstagande och transparens – oavsett lagkrav. En färsk kartläggning, gjord av revisions- och rådgivningsföretaget Grant Thornton, visar att svenska börsbolag i stor utsträckning följer koden för svensk bolagsstyrning, men att det finns stora variationer i hur man redogör det faktiska arbetet. Riskhantering och jämställdhet är två viktiga områden som står ut.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum