Fredrik Lindahl vald till vice partisekreterare för Sverigedemokraterna

Dela

Under dagens partistyrelsemöte beslutades det att riksdagsledamoten Fredrik Lindahl (SD) väljs till vice partisekreterare för Sverigedemokraterna.

Kommentar från Fredrik Lindahl:

- Jag får främst tacka för förtroendet att kunna vara behjälplig med partiets utveckling, både när det gäller administrationen men också arbetet med att stötta våra kommunala och regionala företrädare.

- Sverigedemokraterna är ett stort parti som har ett växande inflytande på samtliga parlamentariska nivåer och jag ser fram emot att kunna bistå partisstyrelsen i arbetet att förvalta och vässa organisationen inför de kommande valen.

Fredrik Lindahl är hemmahörande i Vallentuna kommun i Stockholms län och sitter som ordinarie ledamot i riksdagens konstitutionsutskott. Han är även distriktsordförande för Sverigedemokraterna i Stockholms län.

Kontakter

Om

Sverigedemokraterna
Sveriges Riksdag
100 12 Stockholm

https://sverigedemokraterna.se/

Sverigedemokraterna är ett socialkonservativt parti med nationalistisk grundsyn som eftersträvar en hög grad av trygghet och samhörighet i det svenska samhället.

Partiet är representerade på kommunal, regional och nationell nivå samt i Svenska kyrkans högst beslutande organ.

Partiledare sedan 2005 är Jimmie Åkesson.

Följ Sverigedemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Sverigedemokraterna

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum