Jönköpings kommun

HR-chef avslutar sin tjänst i Jönköpings kommun

Dela
Marita Schwartz lämnar sin tjänst som HR-chef efter ett gemensamt beslut mellan henne och Jönköpings kommun. Marita Schwartz har under sina drygt fyra år gjort betydelsefulla insatser, inte minst under åren med coronapandemin då kommunens verksamhet sattes på prov.

- Vi har under en tid diskuterat hur HR-arbetet ska ledas framåt i kommunen och har gemensamt kommit fram till att gå skilda vägar. Detta är den bästa lösningen för såväl Marita som för Jönköpings kommun, säger stadsdirektör Johan Fritz.

Marita Schwartz lämnade Jönköpings kommun den 12 mars. Totalt kommer 24 månadslöner att betalas ut i och med att anställningen avslutats. En tillförordnad HR-chef från avdelningen är tillsatt.

- Vi är medvetna om att detta handlar om mycket pengar. Det här är ett sätt som avtalsparter kan hantera enskilda ärenden, där det av olika anledningar behövs en lösning för att gå skilda vägar, säger stadsdirektör Johan Fritz.

Nyckelord

Kontakter

Johan FritzStadsdirektör

Stadskontoret

Tel:036-108090

Bilder

Om

Jönköpings kommun
Jönköpings kommun

551 89 Jönköping

036-105000https://www.jonkoping.se/

I Jönköpings kommun arbetar omkring 13 000 medarbetare för att ge våra drygt 145 000 invånare välfärd och service av hög kvalitet. Läs mer om våra verksamheter på kommunens webbplats.

Följ Jönköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Jönköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye