WERECKI PROMOTION  COMPANY

Donnez är redo för dansgolven runt om i Norden med nya albumet "Skön style!

Dela
Donnez är tillbaka och det med besked! Donnez har legat etta på topplistan fyra gånger med de fem senaste albumen och nu släpper de ännu en fullträff med sitt 14:e album "Skön Style". Men det är inte allt för Donnez gör samtidigt en rekordturné med över 60 spelningar på tre månader runt om i Norden!
Foto Kristofer Lönnå Wereckipr
Foto Kristofer Lönnå Wereckipr
Donnez är tillbaka och det med besked! Donnez har legat etta på topplistan fyra gånger med de fem senaste albumen och nu släpper de ännu en fullträff med sitt 14:e album "Skön Style". Med hits som "Golvets kung" och "Cheva 52" är det ingen tvekan om att detta album kommer att bli en sommarfavorit. Men det är inte allt för Donnez gör samtidigt en rekordturné med över 60 spelningar på tre månader runt om i Norden!
 
Lyssna på nya albumet Donnez "Skön Style" via (Spotify): Klicka här...

-Vi har jobbat stenhårt med det här albumet och det känns verkligen som vi förvaltar vårt unika sound som gjort Donnez till det det har blivit, säger Andy Ekenmo som både sjunger och spelar trummor i bandet.
 
- Äntligen släpper vi det nya albumet och vi ser verkligen fram emot att åka ut och spela för våra fans runt om i Norden med nya låtarna, säger Donne Laitila.

Putte Högå spelar Saxofon i bandet, är också entusiastisk över det nya albumet.

-Jag tror att "Skön style'" verkligen visar upp det bästa av vad vi kan göra. Det är definitivt vårt starkaste album hittills. Något som syns på intresset kring streamingen på singlarna som släpps, säger Putte.

Donnez låtar streamar varje år ca 7 miljoner gånger och bandet är fortfarande ett av de band som säljer CD-skivor. Dessutom mycket merchandise. Deras stånd som byggs upp inför varje gig är välfyllt med allt från lakan med texten "En tiger i sängen" som givetvis är titeln på en av deras största hits, till ölsejdlar, tröjor, mössor, hattar, jackor och massor av andra saker.

- Det är verkligen kul att vår publik är förtjusta i att fortfarande köpa CD-skivor. Vi har legat etta på försäljningslistan för CD med nästa varje CD vi släppt de senaste 7 åren. Om inte etta så har de hamnat topp tre vilket jag tror är ganska unikt. Säger Donne.

Bandet planerar en omfattande sommarturné som kommer att sträcka sig över mer än 60 dagar från maj till september 2023.

-Det kommer att bli en fantastisk sommar för oss och vi ser verkligen fram emot att spela för våra fans runt om i Norden. I juli är det nog rekord. Då har vi 21 spelningar på 31 dagar, säger Donne Laitila

- Lägg till resdagar på det som inser man att hemmet det får man se en annan månad, skrattar Andy som fortsätter. Vi älskar ju det vi håller på med så det är bara kul.

Donnez, som består av unga musiker, är ett av de absolut mest eftertraktade och populära dansbanden i Sverige och har fått mycket uppmärksamhet för sin egen profil dansbandsgenren där de blandar modernare låtar med det klassiska dansbandssoundet. De tummar aldrig på att ge sina fans på det de vill ha.

- Vi är så stolta över att ha byggt upp en sådan lojal fanbase och att ha haft möjlighet att göra det vi älskar att göra i över 20 år nu, säger Donne Laitila.

Albumet "Skön style" finns tillgängligt på alla stora streamingplattformar och i butik den 28 april och Donnez är redo för dansgolven runt om i Norden under en svettig sommar. Precis som vanligt. Allt startar med den stora Donnezfesten på Sundspärlan i Helsingborg den 30 april.

Ytterligare info och turnéplan via: www.donnez.se

Albumrelease Donnez "Skön Style" den 28 april 2023.

ATENZIA RECORDS

Press och intervjuförfrågningar kontakta: Rickard Werecki tfn:0707-178008 pr@werecki.com

WERECKI PROMOTION
www.werecki.com

Nyckelord

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

Bilder

Foto Kristofer Lönnå Wereckipr
Foto Kristofer Lönnå Wereckipr
Ladda ned bild
Wereckipr
Wereckipr
Ladda ned bild

Om

WERECKI PROMOTION  COMPANY
WERECKI PROMOTION COMPANYhttp://werecki.com

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

Fler orter insatta och jubileum för Sveriges längsta julkonsertturné "I Juletid" med Tommy Nilsson, Magnus Johansson och Marcos Ubeda!20.9.2023 08:13:00 CEST | Pressmeddelande

Tommy Nilsson speciellt inbjuden som gäst i ledning av Marcos Ubeda och Magnus Johansson. Det är 20 år sen ”I Juletid” hade sin första konsert i Hjärnarp och julkonserterna har blivit en återkommande turnétradition som besökt oändligt många konserthus och kyrkor runt om i hela landet genom åren. Turnépremiär blir det den 11 november i Förslöv och besöker nu 38 orter runt om i landet (Se turnéplan nedan) och gör den till den längsta julturnén i Sverige.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum