WERECKI PROMOTION  COMPANY

Linda Varg är klar för Kalle Moraeus och Doug Seegers succé "Från Orsa Till Nashville" på turné hösten 2023!

Dela
Linda Varg ansluter sig till Kalle Moraeus succéturné "Från Orsa till Nashville" i celebert sällskap av Doug Seegers. Efter tidigare succéer och den stora efterfrågan som finns så är det nu klart att det blir en fortsättning och en tredje turné runt om i landet hösten 2023.
Fotograf: Pressbild MT Live
Fotograf: Pressbild MT Live

Linda Varg ansluter sig till Kalle Moraeus succéturné "Från Orsa till Nashville" i celebert sällskap av Doug Seegers. Efter tidigare succéer och den stora efterfrågan som finns så är det nu klart att det blir en fortsättning och en tredje turné runt
om i landet hösten 2023. Denna gång har Kalle och Doug bjudit med sig Linda Varg som en av huvudartisterna!

Premiär för "Från Orsa Till Nashville" med Linda Varg, Kalle Moraeus och Doug Seegers blir det den 18 oktober i Norrköping och totalt 15 orter från Falun i norr till Ystad i söder får besök av succéturnén hösten 2023 med final den 5 november i Stockholm.

Turnéplan: Från Orsa till Nashville hösten 2023.
18 oktober Norrköping, Flygeln
19 oktober Karlskrona, Konserthuset
20 oktober Ystad, Teater
21 oktober Lund, Stadsteatern
22 oktober Vöxjö, Konserthus
25 oktober Skövde, Stadsteater
26 oktober Jönköping, Spira
27 oktober Varberg, Nöjeshallen
28 oktober Uddevalla, Östrabo
29 oktober Askersund, Sjöängen
1 november Falun, Tio14
2 november Karlstad, Scalateatern
3 november Västerås, Västerås kongress
4 november Örebro, Hjalmarbergman
5 november Stockholm, Rival

Biljetter via: www.mtlive.se

Kalle Moraeus har en stor kärlek och passion till den amerikanska musik- och countrystaden Nashville. Dit har han många gånger återvänt för att uppleva den helt unika känsla och atmosfär som staden erbjuder.

I Nashville föddes idén, som med tiden vuxit fram hos Kalle, en konsert där svensk folkmusik och historia möter den amerikanska folkmusiken som främst består av country, bluegrass, gospel och blues.

Publiken kan förvänta sig en magisk kväll där många stora hits från stjärnor som Dolly Parton, Shania Twain, Alison Krauss, Taylor Swift, Miranda Lambert, Hank Williams, Vince Gill, Johnny Cash, George Strait, B.B. King, med flera kommer tolkas och framföras av Kalle, Linda och Doug, ackompanjerade av några av Sveriges främsta musiker.

Men publiken kommer även att få uppleva en spännande musikalisk resa i ”Från Orsa till Nashville” från skogarna i Dalarna över Atlanten till den amerikanska södern. Det blir en resa som kommer att bjuda publiken på en helkväll och ett inferno av den musik som betytt så mycket för dagens pop- och rockkultur och är en del av vårt kulturarv.
Missa inte detta unika möte mellan svensk och amerikansk folkmusik!

Kalle Moraeus
en av våra mest folkkära artister, programledare och spelemän. Originalmedlem i Orsa Spelmän, som sedermera ingick i ett långt och framgångsrikt samarbete med Benny Andersson. Kalle Moraeus är också medlem i Benny Anderssons orkester B.A.O. Kalle Moraeus har programlett stora tv succéer som ”Moraeus med mera” och ”Så ska det låta”.

Doug Seegers
Spelade som gatumusikant i Nashville när han upptäcktes av Jill Johnson. Jill Johnson var i Nashville för att spela in Jills veranda och Dougs medverkan i programmet skulle förändra hela Dougs liv. Låten ”Going down to river” blev en stor hit och låg under 12 dagar etta på iTunes topplista. Doug turnerade sedan i Sverige inför utsålda konserthus och vi har sett honom i program som ”Allsång på Skansen”, ”Moraeus med mera” och ”Skavlan” med mera.

Dougbor och arbetar idag i Nashville. Nu återvänder han till Sverige för att genomföra turnén med Kalle och Linda. Doug är en artist med en livshistoria som verkligen berör, inte minst genom Dougs unika röst och musik. Även om countryn finns som ett fundament i Dougs liv så gör han också mycket rock, blues, soul, western swing och gospel.

Linda Varg
är artist och låtskrivare, född och uppväxt i Avesta Dalarna men sedan 5 år tillbaka bosatt i Halmstad. Linda började skriva musik 2006 men hennes artistkarriär startade redan några år tidigare. 2002 vann hon talangtävlingen Popstars på Kanal 5 och gruppen Supernatural bildades. Efter Supernatural-tiden tog Linda en paus och jobbade bl.a som musikalartist i musikalen Chicago på Danmarks största musikalteater ”Det ny teater”.

2010 var hon en av finalisterna i Idol och kort därefter började hon samarbeta med producenten Chris Rehn (Takida,Stiftelsen) och de två första singlarna Russian Roulette och Idiot knep 1:a plats på iTunes Rock.
Hon turnerar flitigt, och har turnerat både i Sverige och Tyskland, och just nu är hon ute på en akustisk Sverigeturné.
Linda är signad på skivbolaget Fifthislandmusic/Sony Music och i maj släpper Linda sitt debutalbum "In the end".

Medverkande:
Kalle Moraeus, Sång, gitarr, fiol
Doug Seggers, Sång, gitarr
Linda Varg, Sång, gitarr
Anders Lundkvist, klaviatur
Johan Ramsay Lövkranz, Trummor
Kapellmästare: Johan Granström, Bas
Producent: MT Live

MT LIVE

Pressansvarig: Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com

WERECKI PROMOTION COMPANY

werecki.com

Nyckelord

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

Bilder

Fotograf: Pressbild MT Live
Fotograf: Pressbild MT Live
Ladda ned bild
Fotograf: Pressbild, MT Live
Fotograf: Pressbild, MT Live
Ladda ned bild

Länkar

Om

WERECKI PROMOTION  COMPANY
WERECKI PROMOTION COMPANYhttp://werecki.com

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

Fler orter insatta och jubileum för Sveriges längsta julkonsertturné "I Juletid" med Tommy Nilsson, Magnus Johansson och Marcos Ubeda!20.9.2023 08:13:00 CEST | Pressmeddelande

Tommy Nilsson speciellt inbjuden som gäst i ledning av Marcos Ubeda och Magnus Johansson. Det är 20 år sen ”I Juletid” hade sin första konsert i Hjärnarp och julkonserterna har blivit en återkommande turnétradition som besökt oändligt många konserthus och kyrkor runt om i hela landet genom åren. Turnépremiär blir det den 11 november i Förslöv och besöker nu 38 orter runt om i landet (Se turnéplan nedan) och gör den till den längsta julturnén i Sverige.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum