WERECKI PROMOTION  COMPANY

Alexzandra Wickman släpper nya singeln "A Shooting Star, A Fallen Arrow"!

Dela
I höst ger sig Alexzandra ut på sin första egna turné runt om i landet med "Women Of Country". Nu släpps första singeln tagen från hennes kommande EP.
Foto: Linus Bokehsius, WERECKIPR
Foto: Linus Bokehsius, WERECKIPR

"A Shooting Star, A Fallen Arrow" från Alexzandra Wickmans kommande EP "Wildwood Dreams" släpps den 22 september 2023. Med nya musiken har Alexzandra skapat en portal mellan sin barndoms vildskog i Nävekvarn, i Södermanlands djupaste skogar till den grönskande dalen, musikstaden med glittrande rhinestones och neonljus, som är Nashville.

Alexzandra Wickman "A Shooting Star, A Fallen Arrow" (Spotify): Lyssna här...

-Jag har hittat tillbaka till den vilda och fria lantflickan jag en gång var, hon som lyssnade på kassettbandet med Dolly Parton i timmar, vinylskivor med bluegrass- och countrymusik i vardagsrummet och sprang barfota i fårhagen i solnedgången. Hon som hittade på sånger om indianer och cowboys och som var borta med vinden på någon äng någonstans, drömmande, sjungandes, hon som trodde på kärlek vid första ögonkastet. Aldrig släpper jag henne igen, säger Alexzandra Wickman.

Alexzandra ger sig ut på sin första egna turné "Women of Country" i höst! Alexzandra debuterade i Melodifestivalen 2018 och presenterade sig även för hela svenska folket som expertcoach i "Stjärnornas Stjärna”. Hon har sedan dess medverkat otaliga gånger i både Nyhetsmorgon, Bingolotto och SVT Go'kväll med sina egna låtar. Med sin storytelling och sitt drömska sound har Alexzandra på kort tid blivit en av Sveriges främsta countrystjärnor.

Till turnén "Women of Country" har Alexzandra Wickman med sig sitt femmannaband med Sveriges främsta countrymusiker där de stora kvinnliga countrystjärnorna kommer att hyllas med några av världens största och främsta countrylåtar!

Förbered er på en sprakande varm och glittrande helkväll med fantastiska tolkningar av bland andra Dolly Parton, Shania Twain, Faith Hill och mycket mer som får publiken att drömma sig bort till Nashvilles fantastiska värld. 

Turnépremiär blir det i Värnamo den 10 november med stopp i några av landets större och väl valda städer.

Turnéplan: "Women of Country"

10 November Värnamo, Gummifabriken

11 November Nyköpings Teater

12 November Norrköping, Flygeln

14 November Stockholm, Scalateatern

15 November Vara Konserthus

16 November Karlstad, Scalateatern

Biljetter via www.mtlive.se

Om Alexzandra Wickman – Vårt nya stjärnskott på countryhimlen, uppvuxen i Nävekvarn och utbildad vid Royal College of Music i Stockholm. Alexzandra har tillsammans med Thomas G:son skrivit låtar till melodifestivalen och vi har bland annat sett henne som expertcoach i Stjärnornas Stjärna, i temat countrymusik. Alexzandra och Kalle Moraeus har idag ett nära samarbete som lett till att de medverkat i Melodifestivalen 2018 där Alexzandra skrev ”Min dröm” tillsammans med Thomas G:son och Kalle framförde låten tillsammans med Orsa Spelmän. Alexzandra reser nu fram och tillbaka till Nashville för att spela in och skriva musik. Hon har nyligen återvänt med ett nytt, ännu ej utgett album producerat av flerfaldigt ACM-prisbelönta gitarristen och producenten Rob McNelley och med några av Nashvilles mest framstående musiker. Alexzandra älskar att skriva och musiken och berättelserna är drömska, sensuella och fyllda av längtan och passion. De är också dränkta i villkorslös kärlek, äventyr och vildskogsdrömmar. Hösten 2023 blir Alexzandras första egna turné med "Women Of Country" runt om i landet.

Läs mer via: www.alexzandrawickman.com

ALEXZANDRA WICKMAN, MT LIVE

PR ansvarig: Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com WERECKI PROMOTION www.werecki.com

Nyckelord

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

Bilder

Foto: Linus Bokehsius, WERECKIPR
Foto: Linus Bokehsius, WERECKIPR
Ladda ned bild

Om

WERECKI PROMOTION  COMPANY
WERECKI PROMOTION COMPANYhttp://werecki.com

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

Fler orter insatta och jubileum för Sveriges längsta julkonsertturné "I Juletid" med Tommy Nilsson, Magnus Johansson och Marcos Ubeda!20.9.2023 08:13:00 CEST | Pressmeddelande

Tommy Nilsson speciellt inbjuden som gäst i ledning av Marcos Ubeda och Magnus Johansson. Det är 20 år sen ”I Juletid” hade sin första konsert i Hjärnarp och julkonserterna har blivit en återkommande turnétradition som besökt oändligt många konserthus och kyrkor runt om i hela landet genom åren. Turnépremiär blir det den 11 november i Förslöv och besöker nu 38 orter runt om i landet (Se turnéplan nedan) och gör den till den längsta julturnén i Sverige.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum