WERECKI PROMOTION  COMPANY

Nu presenterar Robert Wells alla artisterna till sommarens stora Rhapsody In Rocks 25-års jubiléum

Dela
Det är fler artister, musiker och dansare än någonsin som kommer att dela scenen tillsammans med Robert i årets upplaga av Rhapsody In Rock. Under två kvällar i juli kommer publiken att få njuta av både nya solister och välbekanta ansikten.

Det är fler artister, musiker och dansare än någonsin som kommer att dela scenen tillsammans med Robert i årets upplaga av Rhapsody In Rock. Under två kvällar i juli kommer publiken att få njuta av både nya solister och välbekanta ansikten.
Årets föreställningar blir nr 69 och 70 sedan starten 1998.

Robert Wells har bjudit in: Magnus Carlsson, Linda Lampenius, Jakob Samuel, Janne Schaffer, Gladys Del Pilar, Tommy J (Sabaton), Hanna Lindblad, Peter Harrysson, Anders Berglund, Johan Boding, "High Society" med Karl Dyall, Rennie Mirro & Joachim Bergström, nypremiär för The Rhapsodettes i ledning av Oscar Wells, the Vocalettes och Rhapsody Symphony Orchestra.

-Jag är oerhört stolt att Rhapsody In Rock jubilerar med hela 25 år på Dalhalla. Det är paybacktime till all vår publik med det största artistuppbådet som vi levererat genom åren. Less is less-More is best är årets motto, säger Robert leende.

Rhapsody In Rock är Dalhallas längsta succé genom tiderna. Redan 2008 tilldelades Robert en utmärkelse för 50 utsålda konserter i rad. Man kan lugnt säga att arenan är som ett andra hem för Wells och ensemblen. Många av konserterna har skräddarsytts för just den arenan. Precis som denna sommar. 

Rhapsody In Rock "The Golden Age" på Dalhalla 21 & 22 juli, kl 20.00. Biljetterna är släppta via www.rhapsodyinrock.se

RHAPSODY IN ROCK, PJP AB

www.rhapsodyinrock.se

Pressankontakt: Rickard Werecki tfn: 0707178008 pr@werecki.com
WERECKI PROMOTION COMPANY

Nyckelord

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

Bilder

Om

WERECKI PROMOTION  COMPANY
WERECKI PROMOTION COMPANYhttp://werecki.com

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

Fler orter insatta och jubileum för Sveriges längsta julkonsertturné "I Juletid" med Tommy Nilsson, Magnus Johansson och Marcos Ubeda!20.9.2023 08:13:00 CEST | Pressmeddelande

Tommy Nilsson speciellt inbjuden som gäst i ledning av Marcos Ubeda och Magnus Johansson. Det är 20 år sen ”I Juletid” hade sin första konsert i Hjärnarp och julkonserterna har blivit en återkommande turnétradition som besökt oändligt många konserthus och kyrkor runt om i hela landet genom åren. Turnépremiär blir det den 11 november i Förslöv och besöker nu 38 orter runt om i landet (Se turnéplan nedan) och gör den till den längsta julturnén i Sverige.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum