Unionen

Unionen och Ericsson pratar om trygghet i arbetslivet på Järvaveckan

Dela
Unionen har under flera år medverkat under Järvaveckan. I år deltar vi med ett seminarium om vad som ger anställda trygghet på jobbet. I panelsamtalet deltar förtroendevalda inom Unionen samt företrädare för Ericssons företagsledning.

Fokus för samtalet är kollektivavtal – vad är det bra för? Hur kommer det sig att politiker bestämmer så lite över svensk arbetsmarknad och villkoren som gäller där? Finns det fördelar, för så väl anställda som företag, med fackligt förtroendevalda på arbetsplatsen? Vilka är de i så fall?

Panelsamtalet ger svar på frågor om kollektivavtal och vem som bestämmer på svensk arbetsmarknad – och kanske kan vi även döda en och annan myt på köpet?!

Vad ger dig trygghet på jobbet? 

Datum: Fredag den 2 juni 
Tid: Klockan 14.30-15.15 
Plats: Seminarietält Malmö, Spånga IP 

Medverkande: Josefin G Nilsson, press- och opinionschef Unionen, Maria Nilsson, regionordförande Unionen Stockholm, Jaser Mardini, ungdomsombud Unionen Stockholm, Reza Taghavi, Unionenklubben Ericsson, Anna-Karin Samuelsson, HR Sweden Ericsson, Jakob Broman, Head of Industrial relations Ericsson, Ia Hamn, central ombudsman Unionen.

Vill du veta mer eller träffa oss på plats på Järvaveckan?

Kontakta Johanna Gréen, pressekreterare, tfn 072-469 05 91, johanna.green@unionen.se

Kontakter

Bilder

Om

Unionen
Unionen
Olof Palmes gata 17
105 32 Stockholm

08-504 151 00http://www.unionen.se/opinion

Unionen är Sveriges största fackförbund med över 685 000 medlemmar på 88 000 arbetsplatser. Vi är 27 000 förtroendevalda på drygt 14 000 arbetsplatser.

Vi finns för tjänstemän på den privata arbetsmarknaden.

Unionen finns i allt från stora internationella koncerner till små familjeföretag, ensamföretag, organisationer och föreningar.

Tillsammans är vi i Unionen den ledande kraften som skapar framgång, trygghet och glädje i arbetslivet.

 

Följ Unionen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Unionen

Unionen om budgeten: Sveriges konkurrenskraft riskerar att försämras20.9.2023 10:56:26 CEST | Pressmeddelande

Regeringen missar på ett flertal punkter att ta tag i de problem som Sverige har att hantera. Det riskerar att få allvarliga effekter på konkurrenskraften, jobben, klimatet och i förlängningen riskerar det vårt gemensamma välstånd. Unionen varnar nu för effekterna av de brister regeringens budget uppvisar, men är positiva till de satsningar på omställning och etablering på arbetsmarknaden som nu genomförs.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum