Upplands-Bro kommun

Sofia Vargas Iglesias blir tillförordnad kommunikationschef

Dela

Från 1 juli tillträder Sofia Vargas Iglesias rollen som tillförordnad kommunikationschef på Upplands-Bro kommun.

– Vi är mycket glada att Sofia Vargas Iglesias har tackat ja till att bli tillförordnad kommunikationschef. I Upplands-Bro kommun är kommunikation en viktig del i att stärka och leverera samhällsuppdraget, på det området har Sofia en gedigen erfarenhet av att leda och utveckla kommunikationsarbete såväl strategiskt som operativt, säger Ida Texell, Kommundirektör på Upplands Bro kommun.

Sofia Vargas Iglesias, idag kommunikationsstrateg på Upplands-Bro kommun, har tidigare arbetat på omställningsförsäkringen Trygghetsfonden TSL och dessförinnan varit vd på kommunikationsbyrå och kanslichef på Upplands Väsby kommun.

– Jag är mycket glad och ödmjuk över denna möjlighet och jag ser fram emot att tillsammans med organisationen fortsätta utveckla kommunikationsområdet, säger Sofia Vargas Iglesias.

Sofia Vargas Iglesias tillträder den 1 juli kommunikationschef Sara Eklind, som efter 14 år på Upplands Bro kommun går vidare som kommunikationsdirektör på Västerås Stad.

Kontakter

Följ Upplands-Bro kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Upplands-Bro kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum