Uppsala kommun

Pressinbjudan: Trygghetsdialog i Stenhagen

Dela
På onsdag den 7 juni bjuder Uppsala ungdomsjour och Polisen in till en trygghetsdialog i Stenhagen. Då får de som bor och verkar i området chans att tycka till och svara på frågor om trivsel och trygghet.

Trygghetsdialoger är en del i Uppsala kommuns och polisens långsiktiga brottsförebyggande arbete. Syftet är att fånga synpunkter och förslag med fokus på unga, som kan öka tryggheten i området. På plats finns bland andra Hilde Wiberg, enhetschef på Uppsala Ungdomsjour och Lisa Sannervik, kommunpolis, men också representanter från samverkanspartners i området (Svenska kyrkan, Uppsalahem samt Nattvandring.nu).

Media är välkomna!

Tid: Onsdag den 7 juni kl.15.00-18.00

Plats: Torget utanför Stenhagens kulturhus, Herrhagsvägen 8

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Uppsala kommun
Uppsala kommun

753 75 Uppsala

https://www.uppsala.se/

Uppsala är Sveriges fjärde största stad. I kommunen bor över 240 000 personer.

Följ Uppsala kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Uppsala kommun

Nu införs Bostad först i Uppsala1.9.2023 13:22:34 CEST | Pressmeddelande

Idag införs Bostad först i Uppsala. Nu kan personer i hemlöshet ansöka om en egen bostad via Bostad först. – Ett eget boende är en mänsklig rättighet. Den tryggheten som en egen bostad innebär är A och O för att människor som lever i hemlöshet ska kunna ta sig ur sin situation. Det är glädjande att fler i Uppsala ska få bostad genom Bostad först, och med det chansen att förändra sitt liv, säger Hanna Victoria Mörck, ordförande i socialnämnden, vid undertecknandet av ett samverkansavtal med Uppsala Stadsmission om Bostad först.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum