Svensk Innebandy

Joakim Lindström utses till tillförordnad generalsekreterare för Svenska Innebandyförbundet

Dela
Joakim Lindström, idag administrativ chef och distriktssamordnare, har av förbundsstyrelsen utsetts till ny tillförordnad generalsekreterare för Svenska Innebandyförbundet.

Nyligen stod det klart att Mikael Ahlerup lämnade sitt uppdrag som generalsekreterare. Idag meddelar förbundsstyrelsen att Joakim Lindström utses till tillförordnad generalsekreterare.

Joakim Lindström har varit på Svenska Innebandyförbundet sedan 2011 och har bland annat haft roller som utvecklingskonsulent, landslagschef och nu senast som administrativ chef och distriktssamordnare.

Processen med att rekrytera en permanent generalsekreterare har inletts av förbundsstyrelsen och beräknas vara klar under hösten.

Nyckelord

Kontakter

Om

Svensk Innebandy
Svensk Innebandy
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

08-514 274 00https://www.innebandy.se/

Innebandy är en sport för alla och det ska vara enkelt att vara med. Alla ska kunna finna samma glädje i sporten oavsett förutsättning. Barn, ungdomar och motionärer ska känna likadant kring innebandy som dem som utövar den på elitnivå.

Över 500 000 svenskar spelar innebandy regelbundet i lag, på jobbet, med kompisar eller i skolan.
Det finns omkring 112 000 licensierade spelare och innebandyn är i dag Sveriges näst största lagidrott.

Följ Svensk Innebandy

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svensk Innebandy

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum