Tekniska verken i LinköpingTekniska verken i Linköping

Fredrik Remneblad slutar som vd för Mjölby-Svartådalen Energi AB

Dela
Fredrik Remneblad, vd för Mjölby-Svartådalen Energi AB (MSE) samt affärsområdeschef för sol-, vind- och vattenkraft inom Tekniska verken-koncernen, har valt att gå vidare från Tekniska verken till nya uppdrag.
Mjölby vattenkraftstation, foto: Crelle
Mjölby vattenkraftstation, foto: Crelle

– Jag vill tacka Fredrik för ett gott samarbete och ett fantastiskt bra jobb under de här åren. Dels för hans sätt att leda och utveckla MSE, dels för hans insatser för att etablera Tekniska verken inom viktiga och spännande framtidsområden, säger Charlotta Sund, vd Tekniska verken.

– Jag vill tacka alla kollegor och kunder jag haft förmånen att arbeta med för både Tekniska verkens och MSE:s räkning under de här 18 åren. Jag har bara positivt att säga om min tid i koncernen och ser nu fram emot nästa utmaning, säger Fredrik Remneblad.

Fredrik går till en annan aktör i branschen och blir därför arbetsbefriad under övergångsperioden; nu inleds processen med att rekrytera en efterträdare. Tills vidare kommer nuvarande vice vd för MSE, Jonny Cammerfjord, att vara tillförordnad vd för MSE och leda dess verksamhet. När det gäller affärsområdet sol-, vind- och vattenkraft blir det Mile Elez, teknisk direktör, som tar motsvarande ansvar.

För vidare information, kontakta gärna:

Charlotta Sund, vd Tekniska verken i Linköping AB (publ)
Telefon: 013-30 86 50
E-post: charlotta.sund@tekniskaverken.se

Pressjour:

Telefon: 013-20 91 40
press@tekniskaverken.se 

Bilder

Mjölby vattenkraftstation, foto: Crelle
Mjölby vattenkraftstation, foto: Crelle
Ladda ned bild
Charlotta Sund, vd Tekniska verken, foto: Crelle
Charlotta Sund, vd Tekniska verken, foto: Crelle
Ladda ned bild
Fredrik Remneblad, foto: Crelle
Fredrik Remneblad, foto: Crelle
Ladda ned bild

Om

Tekniska verken i Linköping
Tekniska verken i Linköping
Box 1500
581 15 Linköping

013 - 20 80 00https://www.tekniskaverken.se/

Tekniska verken-koncernen bygger världens mest resurseffektiva region genom att erbjuda smarta och effektiva lösningar som förenklar våra
211 000 privat- och företagskunders vardag. Tillsammans med våra kunder tar vi hand om och nyttjar jordens resurser på ett bättre sätt, med mer nytta och mindre påverkan på miljön. Vi erbjuder tjänster inom elnät och elhandel, avfall, biogas, effektiva energilösningar, vatten och avlopp, fjärrvärme, fjärrkyla, bredband, belysning och laddlösningar. 
 
Välkommen att läsa mer på tekniskaverken.se
 

Tekniska verken i Linköping AB (publ) Box 1500 581 15 Linköping Besöksadress: Brogatan 1 Presskontakt: 013-20 91 40 Växel: 013-20 80 00

Följ Tekniska verken i Linköping

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tekniska verken i Linköping

Pressinbjudan: Tekniska verken bygger framtidens laddplats för tung trafik20.9.2023 12:00:00 CEST | Pressinbjudan

Med målet att bli en av de första i Europa med MCS-standard (Megawatt Charging System) bygger Tekniska verken i samverkan med Scania och Mjölby kommun en ny laddplats med strategisk placering längs E4:an vid Mjölby. Här ska du kunna ladda en långtradare på bara 45 minuter. Stationen kommer också att bli en pilot för nya lösningar vad gäller smarta elnät och lagring av energi. Nu är det dags att sätta spaden i backen!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum