Radar Group

Skatteverket förlänger ramavtal med Radar

Dela

Skatteverket har valt att förlänga ramavtalet med Radar som gäller för samtliga digitala myndigheter. Ramavtalet gäller lokal omvärldsanalys i abonnemangsform samt tillhörande rådgivningstjänster för CIO respektive expertroller inom myndigheterna. Avtalet finns publicerat med diarienummer 8-227000. 

Upphandlingens syfte är att säkerställa de deltagande myndigheternas behov av efterfrågade tjänster för att få en gemensam bas att arbeta utifrån och för att driva arbetet kring e-förvaltning vidare inom staten. Målet är att genom ett ramavtal uppnå en kvalitativ och stabil leverans av de efterfrågade tjänsterna.

- Vi är stolta över att få förnyat förtroende med en förlängd ramavtal med Skatteverket. Goda omvärldsanalyser ger underlag för bättre beslut, och vi ser fram emot att bidra med vår kompetens,rådgivning och analys, säger koncernchef på Radar, Hans Werner.

Bilder

Om oss

Radar betjänar över 14 000 kunder i Norden. Radar grundades 2007 av Hans Werner och ger ut data, nyckeltal och analys för de respektive nordiska länderna. Radars branschexperter ger råd inom IT-ledning, strategi, sourcing och affärsutveckling. Radar skapar kundvärde och tack vare lojala och nöjda kunder har företaget vuxit till en viktig och oberoende aktör i det nordiska IT-ekosystemet. Radar levererar analyser och insikter baserat på lokal information, kopplad till strategisk information. Prioriteringar och nyckeltal delas av kunder som är beslutsfattare från både leverantör- och köparsidan. Radar följer underliggande regulatorisk utveckling, marknadsutveckling och teknologitrender som påverkar grunden för IT-verksamheter och ger råd och rekommendationer om hur utvecklingen kan hanteras. Radar utvidade nyligen sin verksamhet till Norge och Radar har 20+ anställda och har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige, med kontorslokaler i Göteborg och Oslo. Läs mer på https://radargrp.com.

Följ Radar Group

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Radar Group

Euvic väljer Radar som strategisk partner21.9.2023 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Euvic, en ledande leverantör av IT- och digitala lösningar med över 5000 anställda i koncernen, har utsett Radar som sin strategiska analyspartner i Norden. – Vår ambition är att fortsätta växa geografisk, både genom att öka vår satsning i Finland och framöver expandera till Norge, varför vi behövde en rådgivnings- och analyspartner som har lokala insikter och expertis på samtliga nordiska marknader. Radar håller oss löpande uppdaterade på marknadsutveckling och beslutfattares prioriteringar i Norden, säger Andreas Södermark, VD Euvic Sverige.

Radar växlar upp, utser Hans Werner till arbetande styrelsesordförande och Magnus Eriksson som ny VD för Sverige21.6.2023 12:58:56 CEST | Pressmeddelande

Radar Group är inne i en stark tillväxt. Bolaget upplever en stark efterfrågan på såväl omvärldsanalys, strategisk rådgivning som sina events. Under 2022 växte Radar med 30 procent och under första halvan av 2023 har tillväxten fortsatt än högre nivå. För att fortsätta denna spännande tillväxtresa har Styrelsen fattat beslut om att nuvarande VD, Hans Werner kommer att ta rollen som arbetande styrelseordförande, och vara ännu mer aktiv med bolagets strategi, expansion och mot marknaden med Radars skarpa spaningar och analyser. Styrelsen har också utsedd Magnus Eriksson som ny VD för Radars verksamhet i Sverige.

Radars leverantörskvalitetsgranskning: Ledande företag skapar kundvärde och hög kundnöjdhet21.6.2023 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Varje år genomför Radar en större undersökning runt kundupplevda värden och kvalitet. I år deltog över 1 100 svenska verksamheter i att bedöma sina leverantörer i vad som är Sveriges största kvantitativa undersökning hos IT-beslutsfattare runt levererad kundnöjdhet och kundvärde. Leverantörskvalitetsgranskningen visar att kundernas genomsnittliga nöjdhet med sina IT-leverantörer sjunker något under 2023 jämfört med 2022. Samtidigt visar analysen att ledande leverantörer uppnår lika hög kundnöjdhet som förra året. -Sourcing och val av rätt kompetens och leverantör till IT-utmaningar och IT-möjligheter blir allt viktigare. En god sourcingstrategi utnyttjar möjligheter och reducerar risk, och leverantörskvalitetsgranskningen är et verktyg för att hitta rätt, säger Hans Werner.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum