Åklagarmyndigheten

Ung man begärd häktad misstänkt för mord i Älvsjö

Dela
Åklagaren har begärt en ung man häktad på sannolika skäl misstänkt för mord på en annan ung man i Älvsjö den 8 juni. Häktningsförhandling sker i eftermiddag.

Målnummer i Södertörns tingsrätt: B 8935-23.

Häktningsförhandlingen äger rum i Stockholms tingsrätt kl. 15.30 i dag.

Kontakt

När häktningsförhandlingen är avslutad är senior åklagare Ingrid Viklund tillgänglig för media på telefon i ungefär en timme, 010-562 57 55. Innan dess är hon inte tillgänglig för media. 


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och tryggheten ökar i samhället. Vi ser till att personer som begår brott ställs till ansvar på ett rättssäkert och effektivt sätt. Åklagaren har en stark roll i rättsväsendet genom att utreda brott, fatta beslut om åtal ska väckas och att processa i domstol. Det står en åklagare bakom varje anhållen, häktad eller dömd person.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

Pressträff: Åtal väcks för synnerligen grovt narkotikabrott2.10.2023 11:33:46 CEST | Pressmeddelande

På onsdag den 4 oktober kommer sex personer åtalas för synnerligen grovt narkotikabrott och medhjälp till brottet i ett ärende där stora mängder kokain misstänks ha transporterats på en segelbåt från Brasilien till Spanien. De åtalade är svenska medborgare och några av de åtalade har enligt utredningen kopplingar till kriminella nätverk i Sverige. I samband med åtalet bjuder Åklagarmyndigheten, Polismyndigheten och Tullverket in till pressträff.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum