Cykelsäsongen pågår fortfarande i Branäs – många bokningar inför vintern redan

Dela

Sommarsäsongen är inte över i Branäs men redan nu har bokningarna inför vintern dragit igång på allvar.

Sommaren närmar sig sitt slut och Branäs ser tillbaka på en lyckad säsong fullmatad med cykling och andra härliga sommaraktiviteter. Mest populär har sannolikt den ombyggda gröna leden Solsvängen varit tillsammans med den nya lekparken på Soltorget intill Ladans Restaurang, där barnen har lekt som på löpande band hela sommaren.

Premiären ägde rum 23 juni och nu återstår drygt en vecka av sommarsäsongen innan anläggningen stänger 13 augusti och därmed startar förberedelserna inför vintern. Redan nu har många gäster bokat sin vintersemester i Branäs.

– Vi har sett en stor ökning i intresset av kontakt via chatten på vår hemsida där vi hjälper gäster att boka in sig inför kommande vintersäsong. Redan nu mitt under sommarsemestern har vi många gäster som säkrar sin skidsemester i vinter. Därför är det smart att vara ute i god tid för att inte riskera att det blir fullbokat, särskilt under populära veckor som sportlovet. I dagsläget har vi ungefär en fjärdedel bokat av hela kommande vintersäsongen, säger Anna Asker, Chef Gästservice Branäsgruppen.

Tryggt att boka i tid

Ni som bokar boende i Branäs behöver inte oroa er om att gå miste om några pengar tack vare anläggningens generösa prisgaranti.

– Med vår prisgaranti är det inga problem att boka långt i förväg. Vi kan garantera att vi inte genomför några sena kampanjer eller sista minuten-priser. Dessutom garanterar vi mellanskillnaden tillbaka om ni skulle hitta ett billigare pris, säger Mikael Elford, kommersiell chef Branäsgruppen.

Nyckelord

Kontakter

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye