Stockholms stad

Bronsmatchen på storbildsskärm i Stockholm

Dela
På lördag har Sverige chans att vinna brons i fotbolls-VM. I helgen visar Stockholms stad bronsmatchen och finalen på storbildsskärm i Rålambshovsparken på Kungsholmen i Stockholm.

– Vi är många som tycker att det har varit fantastiskt roligt att följa fotbollslandslagets framgångar på andra sidan jordklotet. Jag gläds åt att vi kan erbjuda stockholmarna att dela upplevelsen med andra fotbollsfantaster i Rålambshovsparken och heja fram Sverige i bronsmatchen, säger Karin Wanngård (S), finansborgarråd i Stockholms stad.

Sändningstider:

  • Lördag 19 augusti, sändningsstart kl 9.30, matchstart kl 10.00: Bronsmatch Sverige–Australien, spelas i Melbourne.
  • Söndag 20 augusti, sändnings- och matchstart kl 12.00: Final Spanien–England, spelas i Sydney.

Ta gärna med egen picknick och något att sitta på. Toaletter finns på plats.

Kontakt

Kajsa Loord, presskontakt för finansborgarrådet
Telefon: 076-122 92 47
E-post: kajsa.loord@stockholm.se

Tomas Andersson, presskontakt, Visit Stockholm
Telefon: 070-542 85 71
E-post: tomas.andersson@stockholm.se

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://start.stockholm

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov, driva företag eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Vi är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Välkomna att delta när unga i Skärholmen skapar urban konst!25.9.2023 14:40:00 CEST | Pressinbjudan

Torsdagen 28 augusti kommer tunneln under Skärholmsvägen, som binder samman Skärholmen med Kungens kurva, förvandlas från betonggrå själlös passage till en plats med konst, färg och kreativitet! 14 lokala ungdomar, 10 konstnärer har genom vägledning och inspiration från den portugisiske konstnären och sociala innovatören Nelson Vento, grundare till organisationen Projeto Trinsheira, och projektledare från stadsdelsförvaltningen arbetat sedan i somras för att skapa en muralmålning som fångar Skärholmsbornas bild av dagens Skärholmen.

Nystart för arbetet om gång- och cykelbron mellan Slussen och Gamla stan19.9.2023 09:35:16 CEST | Pressmeddelande

Stockholms stad och Region Stockholm har idag fattat beslut om att tillsätta en gemensam arbetsgrupp för att skapa förutsättningar för att gång- och cykelbron vid Slussen ska kunna byggas utan risk för tunnelbanans trafiksäkerhet. Samtidigt avbryter staden den planerade provpålningen och den juridiska processen avslutas. Det innebär att stoppet i tunnelbanetrafiken under kommande helg uteblir.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum