Ny chefekonom till Sveriges Allmännytta

Dela

Petra Hallberg är ny chefekonom på Sveriges Allmännytta. Hon är utbildad nationalekonom och kommer senast från Haninge kommun där hon arbetat med bostadsförsörjning och social hållbarhet. Hon har också arbetat på finansdepartementet och på näringsdepartementet, bland annat som finansanalytiker och med näringspolitik

– Vi är mycket glada över att Petra Hallberg börjar hos oss. Hon har en gedigen kunskap om såväl bostadsmarknaden som ekonomi och kommer därmed att bidra till att ytterligare stärka Sveriges Allmännyttas roll som företrädare för hyresrätten, säger Anders Nordstrand, vd, Sveriges Allmännytta.

- Jag lockas av att få arbeta i en spännande bransch som är viktig och en av grunden för samhället i stort, att ha en bostad är ett grundläggande behov. Här har är våra medlemsföretag ett viktigt samhällsuppdrag. Det är även roligt att komma tillbaka mer till nationalekonomin, något som jag varit ifrån några år, säger Petra Hallberg. 

Kontakter

Följ Sveriges Allmännytta

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Sveriges Allmännytta

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum