Lidl Sverige

Lidls tonfisk utsedd till testvinnare

Dela

I Aftonbladets stora test av tonfisk på burk utsågs Lidls tonfisk i olja till testvinnare. Vinnaren beskrevs som god, kraftig tonfisksmak med fint skiviga och rejäla bitar.

När Aftonbladets panel nyligen testade 19 olika sorter tonfisk på burk utsågs Lidls Nixe tonfisk i olja till bäst i test. Med ett pris på 18,50 kronor för 140 gram så är Lidls tonfisk även ett av de mer prisvärda alternativen. Även Lidls tonfisk i vatten får bra betyg och en i testpanelen utsåg den till sin personliga favorit.

- Vi är oerhört stolta över att vår tonfisk på burk blev bäst i test. Tonfisk är en perfekt produkt som passar till allt från nyttig lunch till en festlig måltid. Helt enkelt något som borde finnas i allas skafferi! Vinsten är dessutom ytterligare ett bevis på att god smak inte behöver kosta skjortan, säger Robert Stekovic, Inköps- och marknadsdirektör på Lidl Sverige.

Motiveringen löd:
Fint skiviga och rejäla bitar med mjäll konsistens. God, kraftig tonfisksmak. ”Äntligen lite punch!” Två testare av fyra tycker att den här är bäst i test och Lidl-burken tar också hem totalsegern.

Lidls egen Nixe tonfisk i olja kostar 18,50 kronor för 140 g avrunnen vikt med ett kilopris på 132,14 kronor.

Nyckelord

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Om oss

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum