Einar Mattsson

Einar Mattssons årsberättelse och hållbarhetsredovisning nomineras till Publishingspriset

Dela

I år är det 2022 års version ”Året då engagemang och framtidstro var viktigare än någonsin” som är med och tävlar. För tredje året i rad nomineras Einar Mattssons årsberättelse- och hållbarhetsredovisning till Publishingpriset.

— Vi har tillsammans med byråerna Edit & Björnen och Brand Mission skapat en årsberättelse som ska inspirera våra kunder, samarbetspartners och medarbetare att läsa om vårt bidrag till stadens utveckling. Vi är Stockholms största privata bostadsfastighetsägare som också utvecklar, bygger och förvaltar samhällskritisk infrastruktur, så har vi många berättelser att berätta om, säger kommunikationschef Ewelina Holm.

Publishingpriset delas varje år ut till filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker. Sedan år 1990 har Publishingpriset premierat lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. En jury från branschen bedömer bidragen.

— Vi är otroligt stolta och glada över att tillsammans med vår fantastiska uppdragsgivare Einar Mattsson ha chansen att vinna guld för tredje året i rad. Det känns nästan overkligt, säger Johanna Nordung Omnell, en av formgivarna, illustratörerna och ägarna till Edit&Björnen.

– Långsiktighet är en ledstjärna för Einar Mattsson och det gäller även koncernens kommunikation. Att konceptet återigen nomineras visar att ett engagerat berättande, såväl visuellt som textmässigt håller i längden, avslutar copywritern Tomas Långdahl på Brand Mission.

Den 9 november tillkännages årets vinnare på webbplatsen publishingpriset.org.

Lyckat koncept
Konceptet som Einar Mattssons årsberättelse och hållbarhetsredovisning har haft sedan 2021 vann Publishingprisets guld-statyett i sin klass både 2021 och 2022. Båda åren har de varit det enda bidraget som fått hundra poäng av hundra möjliga.
Årsberättelsen 2021 blev även nominerad till Svenska Designpriset.

Länkar

Om Einar Mattsson AB Einar Mattsson AB är moderbolag i en familjeägd bolagsgrupp som varit verksam på Storstockholms fastighets- och byggmarknad sedan 1935. Idag är Einar Mattsson-sfären Stockholms största privata ägare av hyresbostadsfastigheter. Med genomförandekraft i alla konjunkturer är koncernen bland de mest aktiva projektutvecklarna av nya bostäder i regionen. Koncernens förvaltningsbolag förvaltar drygt 14 000 bostäder åt en bred kundkrets av etablerade fastighetsägare. Bolagsgruppen omfattar även en verksamhet som arbetar med investeringar utanför kärninnehaven. Läs mer om oss på einarmattsson.se och Facebook .

Följ Einar Mattsson

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Einar Mattsson

Einar Mattsson: ”I en trivsam utemiljö vill människor röra sig, vistas och umgås med andra”3.7.2024 05:54:00 CEST | Nyheter

Johanna Karlsson är chef för utemiljögruppen hos Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB. Det är utemiljögruppen som ser till att välkomnande och välskötta gårdar alltid är en del av den långsiktiga fastighetsförvaltningen. Gruppen består av engagerade trädgårdsarbetare, arbetsledare och projektledare. Utemiljögruppen arbetar dels på uppdrag av koncernens fastighetsbolag, dels med externa fastighetsägare som köper tjänsten av Einar Mattsson.

Nya vård- och omsorgsbostäder och upprustad malmgård27.6.2024 12:40:27 CEST | Blogginlägg

Samrådet om detaljplanen för kv. Sommaren 10 är avslutat. Nu löper planprocessen på där man bland annat behandla synpunkter och för dialog med Stockholms stad om nästa steg. Här planerar Einar Mattsson att uppföra ett modernt och trivsamt vård- och omsorgsboende för äldre. Genom att uppföra vård- och omsorgsboendet ges också de ekonomiska förutsättningar som krävs för att renovera och därmed rädda Hovings malmgård då Stockholms stad i informella samtal tackat nej till att återköpa gården.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye