Norrköpings kommun

Pressinbjudan: Mötesplats Norrköping – företagsbesök för dialog och utveckling

Dela

Måndag den 25 september kommer närmare 80 företag ta emot besök av kommunfullmäktiges politiker tillsammans med tjänstepersoner från flera olika kontor. Syftet med dessa besök, som går under namnet Mötesplats Norrköping, är att mötas över gränserna för att öka förståelsen för varandra och utbyta perspektiv. Mötesplats Norrköping är en del av Handslaget – kommunens överenskommelse med näringslivet för ett förbättrat företagsklimat.

Foto: Norrköpings kommun
Foto: Norrköpings kommun

- Dialog har visat sig vara en av nyckelfaktorerna för ett bra företagsklimat, därför vill vi ta ett initiativ som bidrar till ökad dialog mellan oss inom kommunen och vårt lokala näringsliv. Ambitionen är att flera av våra förtroendevalda och tjänstepersoner ska få träffa kommunens företag på plats och få en värdefull inblick i vardagen, säger Joakim Ljungqvist, näringslivsdirektör i Norrköping.

Media är välkomna att följa med på något av besöken.

Datum: måndag den 25 september
Tid: besöken äger rum under förmiddagen klockan 08:00-12:00
Plats: Vid intresse för att följa med på besök kontakta Britt Forsberg, näringslivsutvecklare, för specifik tid och plats: britt.forsberg@norrkoping.se/011-15 15 11

Medverkande: Representanter från kommunfullmäktige samt tjänstepersoner från flera olika kontor.

Kontakt:
Joakim Ljungqvist
Titel: näringslivsdirektör
Telefon: 0705-24 24 90

Anna Sotkasiira Wik (M)
Titel: ordförande kommunfullmäktige
Telefon: 0724-64 00 46
____________________________________________________________

Avsändare: Helena Jalkner, pressansvarig
Telefon: 0725-97 09 00

Norrköpings kommun har omkring 145 000 invånare, varav cirka 68 000 är förvärvsarbetande. I kommunen finns drygt 13 000 företag i starka branscher som pappersindustri, transport och logistik, energi, visualisering och medieteknik samt besöksnäring. Med drygt 11 000 anställda är Norrköpings kommun den största arbetsgivaren i Norrköping. Under mandatperioden 2022-2026 styrs Norrköpings kommun av borgerlig samverkan, som består av M, KD och L.

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum