Moment Group

Emil i Lönneberga 60 år - blir årets julteater på Lisebergsteatern!

Dela

I år fyller Astrid Lindgrens älskade Emil 60 år! Det firas med storslagen teaterunderhållning för hela familjen när Emil i Lönneberga kommer till Lisebergsteatern. Premiär den 15 december.

Emil, han vill ju så väl och ändå går det så himla galet. När han hör sin pappa vråla EEEEEEMIIIIILLLL så det hörs över hela Katthult, då vet han att det bara finns ett säkert ställe att gömma sig på - Snickerboa. Där kan han sitta och tälja sin 104:e trägubbe tills allting lugnat sig. Men lugnt, det blir det inte länge. Snart hänger Emils lillasyster Ida i flaggstången och Emil är på väg tillbaka till Snickarboa.

Att Astrid Lindgrens Emil firar 60 år ska vi givetvis fira med en storslagen familjeföreställning som innehåller de flesta av de älskade hyssen och musikstyckena från Emil. I familjeföreställningen Emil i Lönneberga får du givetvis vara med att se massor av de klassiska spratten som Emil ger sig på. Oavsett om han snällt drar ut Linas smärtsamma tand, sätter eld på fru prostens hatt med hennes förstoringsglas, eller fastnar med huvudet i soppskålen och måste gå till doktorn i Mariannelund - bara för att nämna några. Ja, i denna jubileumsföreställning får man definitivt uppleva allt det härliga med Emil.

Föreställningen kommer att vara fylld av storslagen teater, sång och dans i sann Astrid Lindgren-anda som passar för alla, så väl stora som små. Svensk iscensättning och regi av Kålle Gunnarsson.

Teaterförlag: Nordiska ApS - www.nordiska.dk Emil i Lönneberga av Astrid Lindgren. Musik av Georg Riedel. Producent är Janne Andersson, 2Entertain.

Biljetterna släpps 25 september 10:00 på showtic.se

Presenteras av 2Entertain & Stage Fantasy

2Entertain part of Moment Group

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Fotograf: Tom Bengtsson
Fotograf: Tom Bengtsson
Ladda ned bild
Fotograf: Tom Bengtsson
Fotograf: Tom Bengtsson
Ladda ned bild
Fotograf: Tom Bengtsson
Fotograf: Tom Bengtsson
Ladda ned bild

Länkar

Följ Moment Group

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moment Group

Bermuda Deck Shuffle Club har öppnat i Malmö6.12.2023 11:19:27 CET | Pressmeddelande

Nu har koncernens nya koncept Bermuda Deck Shuffle Club slagit upp portarna till sin första aktivitetsrestaurang. Efter några kvällar med smygpremiärer fylldes Bermuda under premiärkvällen av nyfikna och partysugna shufflare som tillsammans skapade en Grand Opening-succé. Gästerna bjöds på smakprov från menyns exklusiva mackor och signaturdrinkar - och självklart massor av shufflande. Allt ackompanjerat av kvällens liveband och DJ.

Succéshowen “A show larger than life” intar Rondo i Göteborg27.11.2023 08:00:59 CET | Pressmeddelande

Den storslagna showproduktionen A show larger than life hyllar fenomenet boybands och musiken från 90-talet fram till idag. Under hösten har showen trollbundit fullsatta publikhav på Hamburger Börs i Stockholm. Nu är det klart att Göteborgs största showkrog, Rondo på Liseberg, tar över. Dörrarna öppnas för oförglömliga kvällar fyllda av glädje, fest och nostalgi den 12 september 2024.

Ett resultat över förväntan i en orolig tid - Q3-rapporten släppt17.11.2023 08:56:09 CET | Pressmeddelande

Trots ett tuffare konjunkturläge och en oro i omvärlden presterar vi både för kvartalet och för årets första nio månader de starkaste resultaten i koncernens historia. Det fjärde kvartalet är det finansiellt viktigaste för koncernen med ett resultat som vanligtvis överstiger helårets. Vid utgången av tredje kvartalet är det ackumulerade resultatet därav alltid negativt och landar i år på -11 msek (-17msek), medan kvartalet visar -8 msek (-17 msek). För båda perioderna är detta en klar förbättring jämfört med tidigare år. Strategin är fortsatt att successivt minska vårt säsongsberoende och satsningen på de nya och egna koncepten SLICE och BERMUDA är ett steg i rätt riktning då aktivitetsrestaurangernas intjäning är mer jämnt fördelad över året.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum