Schibsted

Daniel Frykholm blir ny VP, Head of Group Communication i Schibsted ASA

Dela

Daniel är en erfaren kommunikationschef med bred branscherfarenhet och kommer att leda det centrala gruppkommunikationsteamet med fokus på att främja Schibsteds företagsagenda gentemot både externa och interna intressenter.

Daniel Frykholm blir ny VP, Head of Group Communication i Schibsted ASA.
Daniel Frykholm blir ny VP, Head of Group Communication i Schibsted ASA.

Daniel började sin yrkesbana som journalist på Reuters, där han bland annat var ekonomireporter i Stockholm och korrespondent i Helsingfors. Bland senare uppdrag syns presschef på industrikoncernen Atlas Copco samt informationschef på vitvarutillverkaren Electrolux. Han kommer närmast från en roll som senior rådgivare i strategisk företagskommunikation på kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson. Daniel bor norr om Stockholm med fru och tre barn.

– Med några av Nordens finaste medier och mest intressanta digitala varumärken befinner sig Schibsted precis i skärningspunkten mellan vissa av vår tids viktigaste samhällsfrågor. Det är ett företag med en otroligt spännande resa framför sig. För mig personligen ska det bli ett privilegium att få vara en del av Schibsteds kommunikationsarbete på den resan och jag ser mycket fram emot att lära känna alla mina nya kolleger, säger Daniel

– Vi är mycket glada över få välkomna Daniel till oss på Schibsted. Han är en begåvad berättare med bred nordisk branscherfarenhet och ett strategiskt tänk, så tror vi att han kommer att passa väldigt väl in i Schibsteds entreprenöriella och öppna kultur, säger Knut Ivar Solnes, chef för Group Strategy & Corporate Affairs i Schibsted.

Daniel kommer att vara baserad i Stockholm och börjar sin nya tjänst redan den 9 oktober.

Kontakt:

Daniel Frykholm, phone +46 70 206 77 86
Knut Ivar Solnes, +47 90 61 47 58, kis@schibsted.com

Nyckelord

Kontakter

Om Schibsted

Schibsted
Västra Järnvägsgatan 21
111 64 Stockholm

08 - 725 25 00
https://www.schibsted.com

Rethinking things since 1839

Schibsted är en familj av digitala varumärken med en stark position i Norden och cirka 6000 anställda. Miljoner människor använder dagligen våra marknadsplatserna, mediehus och digitala tjänster. Vår gemensamma mission ”empowering people in their daily lives” är förankrad i vårt mediearv och i en tradition av ständig förändring.

Följ Schibsted

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Schibsted

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum