WERECKI PROMOTION  COMPANY

Ingen jul utan Sissel - hela Skandinaviens juldrottning åker ut på turné 2023

Dela

Sissel Kyrkjebø har en helt unik förmåga att sprida julstämning och kommunicera med sin publik.  I år gör hon det igen när hon rullar ut med sin julturné ”Sissels Jul” i Norge, Sverige och Danmark. Sverigepremiär blir det den 25 november.

Sissel Kyrkjebø
Sissel Kyrkjebø Kristin Saastad

Sissel Kyrkjebø har en helt unik förmåga att sprida julstämning och kommunicera med sin publik. Varje år får publiken uppleva en konsert där det oförutsägbara kombineras med de trygga och varma traditioner julen bjuder på. I år gör hon det igen när hon rullar ut med sin julturné ”Sissels Jul” i Norge, Sverige och Danmark. Sverigepremiär blir det den 25 november och både Stockholm, Helsingborg, Askersund och Halmstad får besök av "Sissels Jul".

- ”Konserten ska spegla tiden och musiken vi lyssnar på och behöver fram till julen kommer. Den är glad, vacker, rolig, känslosam och ska beröra.. När du som publik lämnar salen önskar jag att du ska känna att vi upplevde något tillsammans, och att det var unikt och särskilt för dig”, säger Sissel.

Turnéplan: Sissels Jul 2023
25 november Askersund, Kulturhuset Sjöängen
27 november Stockholm, Göta Lejon
30 november Halmstad, Halmstad Teater
1 december Helsingborg, Helsingborgs konserthus
Biljetterna är släppta via: sisselmusic.com

Med sin kristallklara stämma har hon trollbundit publik i hela världen. Utöver att hon har rekordet för det bäst säljande albumet i norsk historia med ”Glade Jul” från 1987 har hon också blivit ett namn internationellt i samband med jul. Hon har gjort oförglömliga storkonserter som ”Christmas in Vienna” och ”Christmas in Moscow” med Plácido Domingo och José Carreras. Hon blev nominerad till en Grammy för julskivan ”Spirit of the Season” från 2016 tillsammans med The tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square. Under 2022 samarbetade hon igen med den prisbelönta kören från Utah då de gav ut julskivan ”Winter Morning”. Hon kan nu också avslöja att det kommer mer nyinspelad julmusik 2023.

Sissel har i flera decennier turnerat i Skandinavien med sina julkonserter, något hon själv betraktar som en av jultidens höjdpunkter. Nu ser hon verkligen fram emot att göra det igen.

SKYSKRAPER ARTIST

PR och promotion ansvarig: Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com 
WERECKI PROMOTION COMPANY 

werecki.com 

Kontakter

RICKARD WERECKICEOWERECKI PROMOTION COMPANY

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom media och strategisk PR, kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärken inom artist, musik, show, turné, teater, kultur och nöjesindustrin!

KONTAKT:

Tel:0707178008pr@werecki.com

Bilder

Sissel Kyrkjebø
Sissel Kyrkjebø
Ladda ned bild

PR & kommunikationsbyrå inom:
Musik, Kultur och Nöje!

WERECKI PROMOTION COMPANY är en PR och kommunikationsbyrå. Vi arbetar med många av Sveriges största och ledande produktioner och har flera års erfarenheter och kunskap av strategisk PR, kommunikation, media, varumärke, projektledning, rådgivning, releaser, företag, event och planering inom flera områden men främst inom musik, artist, show, turné, film, teater, kultur och nöje!

Rickard Werecki har sedan 1997 framgångsrikt arbetat med många av Sveriges största och ledande produktioner, med flera års erfarenheter inom strategisk PR och kommunikation, projektledning, rådgivning, planering, varumärke och media främst inom artist, show, turné, teater, musik, kultur och nöje!

Följ WERECKI PROMOTION COMPANY

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WERECKI PROMOTION COMPANY

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum