Moment Group

Björn Skifs och Sonen Oliver skapar unik Konst- och Musikupplevelse på Amiralen!

Dela

Triss i Skifs på Amiralen i Malmö i höst! Björn Skifs - en av Sveriges mest framstående musikartister - är högaktuell med stor scenshow på Amiralen i Malmö. Samtidigt är Björns son Oliver Skifs aktuell med utställningen ”Musik – Dans - Kärlek” på Amiralen. Familjen Skifs bjuder in till en unik upplevelse, där musik, konst och show förenas i en spektakulär familjehändelse där pappa Björn står för det musikaliska och show, mamma Pernilla för regi och koreografi och sonen Oliver för nytänkande konst i det nyöppnade galleriet på Amiralen under hösten 2023.

Pernilla Skifs, Oliver Skifs & Björn Skifs. Fotograf Ulf Stjernbo
Pernilla Skifs, Oliver Skifs & Björn Skifs. Fotograf Ulf Stjernbo

"EN VÄRLD AV SKIFS" Show på Amiralen: Har nypremiär torsdag den 5 oktober på Amiralen i Malmö. Denna succéshow från Hamburger Börs i Stockholm, kommer att spelas under hela oktober och november. För familjen Skifs blir detta en alldeles speciell händelse, då Oliver Skifs ställer ut sin imponerande konst i Amiralens lokaler. Under torsdag till lördag i samband med Björn Skifs showkvällar har besökarna möjlighet att beundra Olivers konstverk. Även allmänheten har möjlighet att se utställningen fredagar och lördagar mellan 15-17. Mamma Pernilla, som är regissör och koreograf för "En Värld av Skifs," kommer också att vara på plats under showkvällarna när Björn står på scenen i Malmö. Detta är ett helt nytt och spännande koncept och idé från producenten Mikael Solfors i samarbete med familjen Skifs som kommer att skapa ett mervärde och fina minnen för publiken.

OLIVER SKIFS Konstnär med utställningen Musik - Dans - Kärlek: Oliver Skifs har genom sitt intresse för Medeltiden, fantasy och "lajv" under många år designat och tillverkat masker och rustningar på beställning till kunder över hela världen. Han är självlärd och har också hållit kurser inom sitt specialområde läderhantverk och även i färglära och konceptdesign vid olika konstskolor. Olivers andra stora passion är musik, och det återspeglas ofta i hans konst, särskilt i läderverken som är hans unika signum. Han experimenterar även med olika tekniker, inklusive akryl, kol och skulpterande material, ibland i kombination med sina lädermotiv. Detta ger hans konstverk en unik 3D-effekt som gör dem både unika och fängslande.

PERNILLA SKIFS- Koreograf och Regissör: Pernilla Skifs är i grunden koreograf och har under många år även arbetat som regissör både med sin make, Björn Skifs, och andra artister och grupper. Under senare tiden arbetar hon hundra procent som regissör och koreograf för Björn som hon också skriver manus tillsammans med inför deras olika projekt.

Galleri Amiralens öppettider,

Torsdagar från kl.17.00 för Amiralens gäster

Fredagar kl.15.00-17.00 öppet för allmänheten. Från Kl.17.00 för Amiralens gäster

Lördagar Kl.15.00-17.00 öppet för allmänheten. Från Kl.17.00 för Amiralens gäster

Utställningen håller öppet från och med torsdag den 5/10 kl.17.00 och fram till lördag den 25/11.

En värld av Skifs produceras av 2Entertain, i samarbete med Julius Production.

En värld av Skifs spelas 5 okt – 25 nov på Amiralen i Malmö.

Biljetter: showtic.se eller juliusbiljettservice.se

Presskontakt: Anders Westin – anders@westinpromotion.com - +46 708 773707

2Entertain part of Moment Group

Nyckelord

Bilder

Pernilla Skifs, Oliver Skifs & Björn Skifs. Fotograf Ulf Stjernbo
Pernilla Skifs, Oliver Skifs & Björn Skifs. Fotograf Ulf Stjernbo
Ladda ned bild
Pernilla Skifs, Björn Skifs & Oliver Skifs. Fotograf Ulf Stjernbo
Pernilla Skifs, Björn Skifs & Oliver Skifs. Fotograf Ulf Stjernbo
Ladda ned bild
Oliver Skifs. Fotograf Ulf Stjernbo
Oliver Skifs. Fotograf Ulf Stjernbo
Ladda ned bild
Fotograf Mats Bäcker
Fotograf Mats Bäcker
Ladda ned bild
Fotograf Mats Bäcker
Fotograf Mats Bäcker
Ladda ned bild
Fotograf Mats Bäcker
Fotograf Mats Bäcker
Ladda ned bild
Fotograf Mats Bäcker
Fotograf Mats Bäcker
Ladda ned bild

Länkar

Följ Moment Group

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moment Group

Bermuda Deck Shuffle Club har öppnat i Malmö6.12.2023 11:19:27 CET | Pressmeddelande

Nu har koncernens nya koncept Bermuda Deck Shuffle Club slagit upp portarna till sin första aktivitetsrestaurang. Efter några kvällar med smygpremiärer fylldes Bermuda under premiärkvällen av nyfikna och partysugna shufflare som tillsammans skapade en Grand Opening-succé. Gästerna bjöds på smakprov från menyns exklusiva mackor och signaturdrinkar - och självklart massor av shufflande. Allt ackompanjerat av kvällens liveband och DJ.

Succéshowen “A show larger than life” intar Rondo i Göteborg27.11.2023 08:00:59 CET | Pressmeddelande

Den storslagna showproduktionen A show larger than life hyllar fenomenet boybands och musiken från 90-talet fram till idag. Under hösten har showen trollbundit fullsatta publikhav på Hamburger Börs i Stockholm. Nu är det klart att Göteborgs största showkrog, Rondo på Liseberg, tar över. Dörrarna öppnas för oförglömliga kvällar fyllda av glädje, fest och nostalgi den 12 september 2024.

Ett resultat över förväntan i en orolig tid - Q3-rapporten släppt17.11.2023 08:56:09 CET | Pressmeddelande

Trots ett tuffare konjunkturläge och en oro i omvärlden presterar vi både för kvartalet och för årets första nio månader de starkaste resultaten i koncernens historia. Det fjärde kvartalet är det finansiellt viktigaste för koncernen med ett resultat som vanligtvis överstiger helårets. Vid utgången av tredje kvartalet är det ackumulerade resultatet därav alltid negativt och landar i år på -11 msek (-17msek), medan kvartalet visar -8 msek (-17 msek). För båda perioderna är detta en klar förbättring jämfört med tidigare år. Strategin är fortsatt att successivt minska vårt säsongsberoende och satsningen på de nya och egna koncepten SLICE och BERMUDA är ett steg i rätt riktning då aktivitetsrestaurangernas intjäning är mer jämnt fördelad över året.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum