Socialdemokraterna

Tobias Baudin besöker Haparanda

Dela

Onsdag den 4 oktober besöker Socialdemokraternas partisekreterare Tobias Baudin Haparanda. Under besöket träffar han bland annat polisen för att få en lägesuppdatering och bild av hur man tillsammans med finsk polis arbetar för att motverka införsel av vapen och droger vid gränsen.

09.00 Onsdagen inleds med ett besök på äldreboendet Hemstranden/Kotiranta för samtal med personal på boendet samt en träff med medlemmar från Kommunal.

11.00 Dagen avslutas med ett verksamhetsbesök hos polisen för att få en lägesuppdatering gällande hur man tillsammans med finsk polis arbetar med gränsfrågor som att motverka införseln av vapen och droger till Sverige. Media är välkomna att följa med på verksamhetsbesöken. Intervjutillfälle vid på gränsen mellan Haparanda och Torneå vid slutet av besöket, ca 12.30.

Presskontakt:

Mattias Hagenström, pressekreterare hos Tobias Baudin, +46 72 216 42 12 mattias.hagenstrom@socialdemokraterna.se

Följ Socialdemokraterna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Socialdemokraterna

S kräver kraftpaket för att säkra svenska industrijobb6.12.2023 11:41:37 CET | Pressmeddelande

Den ekonomiska krisen rullar över Sverige. Arbetslösheten väntas öka. Tillväxten spås bli rekordlåg – svensk ekonomi ser ut att krympa. Just nu står flera industrier redo att investera hundratals miljarder i Sverige – men om regeringen inte agerar snabbt riskerar vårt land att gå miste om investeringar och trygga industrijobb i hela landet. Socialdemokraterna kräver ett kraftpaket med snabba åtgärder för att frigöra mer energi snabbt för att säkra jobben.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum