Svenska Brottningsförbundet

Svenska Brottningsförbundet och Craft förlänger framgångsrikt samarbete

Dela

Svenska Brottningsförbundet och Craft har framgångsrikt förlängt sitt samarbete, vilket innebär att Craft fortsätter som officiell samarbetspartner och leverantör till förbundet. 

Det nya avtalet, som träder i kraft den 1 januari 2025 och sträcker sig till den 31 december 2028, markerar en fortsättning på en framgångsrik relation mellan de båda organisationerna. 

Patrik Danielsson, Business Area Manager Club på Craft, uttrycker sig såhär kring det förlängda samarbetet: "Vi är väldigt nöjda med åren som varit och har haft ett mycket bra samarbete med Svenska Brottningsförbundet. Det känns fantastiskt roligt att vi som partners kan fortsätta bidra i arbetet med att sätta folk i rörelse och utveckla Svensk brottning för såväl världsmästare som vardagshjältar."

Craft kommer fortsätta att förse aktiva och ledare inom förbundet med kläder och utrustning för både träning och fritid. Dessutom kommer Craft att vara en del av satsningen Idrottsklivet och delta i utvecklingen av en supportershop för svenska fans som vill visa sitt stöd för svensk brottning.

Samuel Lund, Generalsekreterare på Svenska brottningsförbundet, delar sin entusiasm för fortsättningen av samarbetet: "Det känns mycket bra att fortsätta samarbetet med Craft. De kommer att vara en viktig partner för att utveckla svensk brottning. Vidare känns det helt rätt med ett svenskt varumärke till våra förbundskläder."

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Samuel Lund, Generalsekreterare, Svenska Brottningsförbundet  

Telefon: 08-699 63 26  

E-post: samuel.lund@brottning.rf.se

Patrik Danielsson, Business Area Manager Club, Craft  

Telefon: +46 33 722 33 31  

E-post: patrik.danielsson@craft.se

Craft är ett svenskt varumärke specialiserat på kläder och produkter för sporter där prestanda och komfort är avgörande för optimal prestation. Genom att samarbeta med elitidrottare över hela världen och ständigt utveckla nya material och tekniska lösningar kan Craft erbjuda innovativa funktionskläder, löparskor och tillbehör – för såväl världsmästare som vardagshjältar. 

Nyckelord

Kontakter

Följ Svenska Brottningsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Brottningsförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye