Vision

Närhet och lekfullhet i Visions nya kampanj

Dela

Med kommunikationskonceptet ”Vi finns nära” vill Vision positionera sig som ett fackförbund som alltid finns vid medlemmarnas sida. Konceptet är framtaget tillsammans med OTW och lanseringen sker i slutet av maj.

 Vi vill vi visa att våra medlemmar alltid har oss vid sin sida. Det finns små och stora situationer i arbetslivet då man har extra behov av råd och stöd. Sådana gånger är det skönt att veta att vi på fackförbundet Vision aldrig är långt borta. ​Riktiga människor för våra medlemmars viktiga frågor, som förstår just deras jobbvardag, utmaningar och möjligheter, säger Linda Kaplan, marknadschef på Vision.

I en tid då datorer allt oftare ersätter det personliga, varma och mänskliga, vill Vision – som har cirka 10 000 ombud på arbetsplatser runt om i landet – lyfta fram hur viktigt det är att som fackförbund alltid vara nära sina medlemmar i vardagen. Den rikstäckande lanseringen bygger därför på konceptet ”Vi finns nära”, som med hjälp av kontraster och humor visar att Vision finns nära och varför det är bra.

Målen är att positionera Vision som det ledande fackförbundet i sin nisch och att öka antalet yrkesverksamma medlemmar. Bakom konceptets idé står OTW.

– Konceptet leker med kontrasterna ”långt ifrån” och ”nära” och visar det faktum att i princip alla arbetssituationer blir enklare med närhet – inte minst via goda råd och personlig facklig vägledning, säger Filip Sandén, kundansvarig på OTW.

Lanseringskampanjen pågår från den 20 maj till den 9 juni och omfattar filmer i sociala medier, play-tv, reklam i radio och poddar, banners, PR-aktivering och printannonser.

För ytterligare information, kontakta:

Linda Kaplan, Marknadschef Vision, tfn 076-141 60 18, eller Filip Sandén, kundansvarig på OTW, tfn 070- 922 43 90.

Arbetsgrupp Vision:

Linda Kaplan, Marknadschef
Josefin Ennerfors, Projektledare
Melina Grundel, AD
Eva Spjuth, Marknadsansvarig

Arbetsgrupp OTW:

Filip Sandén, Kundansvarig
Erika Gohde, Strateg
Rasmus Winther, VD
Paul Jerndal, Creative Director
Siri Lindén, Creative Lead Digital
Johanna Byström, Projektledare
Anna Hultgren, Art Director
Matilda Hagård, Producent
Gustav Fromell, Regissör

Mediabyrå: Scream

Kontakter

Bilder

Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden.

Våra 212 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är en feministisk organisation, partipolitiskt obundna och ingår i TCO. 

Följ Vision

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vision

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye