Blekinge Tekniska Högskola

Dags för BTH:s festliga avslutningsceremonier

Dela

Torsdagen den 30 och fredagen den 31 maj är det dags för BTH:s programstudenter att fira att studierna är till ända. Media är välkommen att delta under de olika aktiviteterna som sker på BTH:s båda campus enligt nedan.

Den 30–31 maj kommer hundratals studenter att fira att de nu avslutar sina studier vid BTH. Vid avslutningsceremonierna uppmärksammas studenterna med tal och musik. Studenterna på Campus Karlshamn anordnar en utställning som heter EXIT som även är öppen för allmänheten. Media är välkommen att närvara, se hålltider för respektive program och ort nedan.

Torsdag 30 maj i Karlskrona
Kl. 11:00 studenter från civilingenjörsprogram
Kl. 13:00 studenter från Fysisk planering
Kl. 15:00 studenter från civilingenjörsprogram samt masterprogram inom fysisk planering.

Fredag 31 maj i Karlskrona
Kl. 09:00 studenter från Software Engineering och Webbprogrammering
Kl. 11:00: studenter från Sjuksköterskeprogrammet
Kl. 13:00 studenter från olika masterprogram, flertalet internationella studenter

Fredag 31 maj i Karlshamn
Kl. 10:00–14:30 genomförs EXIT – en utställning där studenter från programmen Digital bildproduktion, Digital ljudproduktion samt Design av digitala och immersiva upplevelser visar upp sina examensarbeten. Det sker i hus B. Därefter, kl 15:00, är det avslutningsceremoni i sal Rio Grande i hus A.

Dag: Torsdag 30 maj–fredag 31 maj
Tider: Se ovan
Plats: Campus Karlskrona: Multisalen. Campus Karlshamn: se ovan.

Välkommen!

För mer information, kontakta Margareta Ahlström (för Karlskrona) via telefon: 0455-38 50 91 eller via e-post: margareta.ahlstrom@bth.se eller Nils Rydh (för Karlshamn) via e-post: rydh.nils@bth.se eller via telefon:076-801 33 57.

Nyckelord

Kontakter

Om oss

Blekinge Tekniska Högskola, BTH, har en tydlig profil; digitalisering och hållbarhet, som genomsyrar hela verksamheten.

Vårt uppdrag är att bidra till en hållbar samhällsutveckling genom högre utbildning, forskning och innovation. Vi bedriver utbildning och forskning inom områden där samhället har stora behov.

BTH bedriver forskning på hög internationell nivå och är bland de sex bästa i världen inom mjukvaruutveckling och hållbar utveckling. Forskning utgör en tredjedel av vår verksamhet.

Besök oss gärna på www.bth.se

 

Följ Blekinge Tekniska Högskola

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Blekinge Tekniska Högskola

Den svenska modellen, ny teknik och maktbalansen på arbetsmarknaden10.6.2024 07:00:00 CEST | Pressmeddelande

Teknologisk utveckling antas ofta leda till högre produktivitet, växande överskott, stigande löner och ett ökat välstånd. Införandet av AI, automatisering och digitalisering riskerar dock att bryta detta positiva samband. Ny forskning vid BTH visar att den svenska modellen – som utgår från ett mer jämbördigt maktförhållande mellan arbetsgivare och arbetstagare – kan bidra till driva den nya tekniken i en mer positiv riktning.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye