Sparbanken Syd

Sparbanken Syd topp-10-arbetsgivare när studenterna får rösta

Dela

Sparbanken Syd har i Karriärföretagens studentnätverk röstats fram som en av topp 10 arbetsgivare i kategorin Ekonomistudenter! Efter att ha valts till Karriärföretag två år i rad har nu banken tagit ytterligare ett steg och toppar studenternas omröstning.

Omröstningen har skett under januari-april 2024 och totalt 5.212 studenter från 27 universitet och högskolor i hela landet som just nu studerar en akademisk utbildning har deltagit. De har alla svarat gällande deras val av framtida arbetsgivare genom att svara på frågan ”Vilka är de tre mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland företagen som utsetts till Karriärföretag 2024?”

I den omröstningen valdes Sparbanken Syd som en av tio topp-arbetsgivare i kategorin Ekonomistudenter.

- Det är oerhört glädjande, säger Jessica Malm HR-chef på Sparbanken Syd, och vi känner en stor stolthet över resultatet. Det visar att de värden som vi står för också är uppskattade av studenterna och att vi värdesätts som arbetsgivare. Något vi kan erbjuda är möjligheten att påverka genom att ge input, lyfta idéer eller att ibland vara med i forum eller projekt för nya produkter eller arbetssätt och en ständig utveckling.

- Även att vi är en självständig och hållbar sparbank utan aktieägare tror vi är något som tilltalar dagens studenter mycket, avslutar Jessica Malm.

Kontakter

Om Sparbanken Syd

Sparbanken Syd är Sveriges äldsta och enda helt självständiga sparbank. I stället för ägare har vi huvudmän utan utdelningskrav. Därför kan vi återinvestera vår vinst för att skapa värde för våra kunder, deras verksamhet och samhället i stort. Vi inspirerar och coachar människor till en god ekonomihälsa genom ett brett erbjudande av finansiella tjänster, som tillhandahålls av professionella och engagerade rådgivare. Vi är 160 medarbetare på nio kontor runt om i Skåne och vi träffas gärna digitalt eller fysiskt.

Vi är utsedda till 2024 års Karriärföretag och en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Läs mer på sparbankensyd.se

Chef Hållbarhet, Affärsutveckling och Kommunikation
Johanna Stridh, telefon: 0411-82 21 81, e-post: johanna.stridh@sparbankensyd.se

Följ Sparbanken Syd

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Sparbanken Syd

Sparbanken Syds lanserar 2023 års hållbarhetsrapport9.4.2024 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Under 2023 har Sparbanken Syd tagit stora steg framåt och genomfört en rad aktiviteter och flertalet initiativ med bankens uppsatta hållbarhetsmål för ögonen. Bland annat fortsätter man banken vi att aktivt arbeta för ett samhällsengagemang som sträcker sig långt bortom bankvärlden och har lagt stort fokus på att främja hållbarhetsarbetet kring bankens kundlöfte som innebär att hjälpa kunder att ha kunskap och kontroll över den egna vardagsekonomin, och det som Sparbanken Syd kallar för en god ekonomihälsa.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye