Statens servicecenter

Servicekontor i Malmö city flyttar in

Dela

Den 19 juni öppnar Statens servicecenters servicekontor i Malmö city i nya lokaler. Kontoret har varit stängt ett halvår för flytt över gatan till Östergatan 16B.

–  Vi är så glada att nu kunna välkomna tillbaka våra besökare till ett nyrenoverat och funktionellt servicekontor, säger Malin Olsson, kontorsområdeschef i Malmö city.

Servicekontoret i Malmö city låg tidigare på Kattsundsgatan, tvärs över gatan. Med flytten har servicekontoret fått mer funktionella lokaler.

Besökare till servicekontoret i Malmö city kan få stöd och vägledning i ärenden som gäller Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket. De kan också boka tid för ansökan om id-kort samt identitetskontroll i samband med flytt till Sverige och ansökan om samordningsnummer på styrkt nivå.

Kontakter

Statens servicecenter bidrar till en effektiv och tillgänglig statsförvaltning. Vi levererar administrativa tjänster till andra myndigheter och även lokal statlig service till privatpersoner och företag. Fram till och med år 2024 utökar vi till 147 servicekontor.

På våra servicekontor ger vi vägledning och service i tjänster från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Migrationsverket, Pensionsmyndigheten och Skatteverket.

Följ Statens servicecenter

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Statens servicecenter

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye