Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Clockwork rankas som mest hållbara i branschen

Dela

Clockwork har utsetts till det mest hållbara företaget i branschen enligt kunderna. Det visar en färsk undersökning av Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Undersökningen visar att hållbarhet blir en allt viktigare faktor för kundnöjdhet och lojalitet.

Clockwork levererar hög service och kvalitet och har de senaste fyra åren haft Sveriges nöjdaste kunder.
Clockwork levererar hög service och kvalitet och har de senaste fyra åren haft Sveriges nöjdaste kunder.

Företagets strategi fokuserar på lokala kontor och långsiktiga relationer för att förstå kundernas verksamhet och behov. Clockwork levererar hög service och kvalitet och har de senaste fyra åren haft Sveriges nöjdaste kunder. I år har de uppnått ett rekordhögt kundnöjdhetsbetyg på 82,2, vilket långt överträffar branschens snitt.

Petter Lundgren, VD för Clockwork, menar att företagets höga betyg är ett resultat av långsiktigt hållbart arbete för ökad jämställdhet och inkludering.

– För våra kunder är hållbarhet oerhört viktigt. Kraven på social hållbarhet ökar och hos flera kunder har vi idag helt jämställda leveranser mellan kvinnor och män. Vi har även öppnat ett kontor i Rinkeby för att minska utanförskapet genom att hjälpa fler till arbete, säger Petter.

SKI:s undersökning visar att branschens höga betyg kring hållbarhet beror delvis på flexibilitet och anpassningsbarhet, men också att det finns en högre kännedom kring företagens hållbarhetsarbete jämfört med andra branscher. Kunderna ser sina leverantörer som partners snarare än vanliga leverantörer.

En bättre framtid

I våras släppte Clockwork sin fjärde frivilliga hållbarhetsrapport, företaget uppfyller ännu inte de lagstadgade krav som gör att hållbarhetsrapportering är tvingande. Att ta fram en hållbarhetrapport kräver både resurser och gediget arbete trots det ser Clockwork rapporteringen som en viktig faktor för att säkerställa att hållbarhetsarbetet ständigt går i rätt riktning och att företaget lever upp till sina mål.

– Vår vision är en bättre framtid för våra kunder, medarbetare och samhället i stort. Vi strävar efter en trygg och säker arbetsmarknad, fri från diskriminering och jämställd på alla nivåer. Vårt mål är att ingen ska skada sig på jobbet och att alla våra kunder ska ha jämställda ledningsgrupper. Clockwork är en stark kraft i samhällets hållbarhetsomställning för en bättre framtid, avslutar Petter.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om oss

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Göteborg i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Följ Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye