BranäsgruppenBranäsgruppen

Sommarsäsongen i Branäs startar imorgon

Dela

Imorgon, på midsommarafton, är det äntligen dags för Branäs att öppna för sommarsäsongen. Med strålande sol i prognosen väntar en oförglömlig premiär fylld med spännande cykling i den vackra naturen.

– Det ser ut att bli en fantastisk premiär med solsken hela dagen. Att öppna på midsommarafton ger möjlighet till många nya familjetraditioner med rolig cykling och härlig tillsammanstid, säger Mikael Elford Ivert, Kommersiell chef på Branäsgruppen.

Inför premiären har Branäs satsat på att förbättra flera cykelleder. Den redan populära leden Nintendo Land har byggts om för att ge bättre flow med nya svängar för att kunna erbjuda en ännu bättre cykelupplevelse. I år finns det även en ny cross country-led som går upp till det nya området Nötåsen.

– Vi har lagt ner mycket arbete på våra leder inför premiären. Nintendo Land har verkligen fått ett lyft och det är riktigt kul att vi kan utöka med flera cykelleder för att erbjuda något för alla, säger Mikael Elford Ivert.

En sommar för hela familjen

Branäs är verkligen familjernas berg, oavsett årstid. Under sommaren förvandlas den populära backen Nintendo Land till en äventyrlig cykelled för barn. Från toppen kan gästerna njuta av den vackra utsikten över norra Värmlands skogar och Klarälven innan man tillsammans rullar ner för någon av de blå och gröna lederna.

– Det känns extra roligt att öppna på midsommarafton. Jag tror att alla gäster som besöker oss denna helg kommer få en oförglömlig stund tillsammans, med sommaraktiviteter som padel och discgolf utöver cyklingen, avslutar Mikael Elford Ivert.

Branäs öppnar den 21 juni och håller öppet alla dagar fram till den 11 augusti.

För mer information och bokning, besök www.branas.se.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye