Region Norrbotten

Storheten i det lilla samhället – en inblick i framtidens hälso- och sjukvård i glesbygd

Dela

Vi representerar glesbygd i norra Sverige och har utvecklat ett banbrytande recept för hur framtidens hälso- och sjukvård kan bedrivas. Våra modellområden för nära vård i de fyra nordligaste länen i Sverige visar på imponerande resultat och vi är redo att dela vår vision.

Under Almedalsveckan bjuder vi på en kombination av teater och samtal med föreställningen ”Scener ur ett glesbygdsliv”. Denna upplevelse ger en levande inblick i de utmaningar vi möter och de lösningar vi använder för att förbättra vården i glest befolkade områden.

Vi välkomnar förtroendevalda, media och andra intresserade att träffa oss och utforska hur vårt initiativ kan inspirera och förändra framtidens sjukvård.

Tid: 26 juni 2024, klockan 09.00-10.00
Plats: Novgorodgränd 1, även digitalt https://www.youtube.com/live/C1TnNAJHBpo

Varmt välkomna!

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om Region Norrbotten

Region Norrbotten arbetar för dem som bor och verkar i Norrbottens län. Vi styrs av invånarna genom allmänna politiska val. Region Norrbotten är länets näst största arbetsgivare. Vi har cirka 7 000 anställda, varav de flesta arbetar inom hälso- och sjukvården.

Region Norrbotten bedriver hälso- och sjukvård och tandvård. Vi jobbar med näringslivsfrågor, samhällsplanering och kultur.  På så sätt skapar vi förutsättningar för en god livsmiljö här i Norrbotten.

Följ Region Norrbotten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Norrbotten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye