Apollo

Nyhet! Apollo lanserar resor från Örebro Airport

Dela

Nästa sommar kan du upptäcka Kreta, Parga och Sivota i Grekland eller Saranda i Albanien direkt från Örebro.

Apollo utvecklar ständigt sitt flygprogram för att göra det så enkelt som möjligt för reslystna svenskar att flyga direkt till sina semesterfavoriter. Från och med sommaren 2025 lanserar researrangören två nya direktflyg från Örebro till två av sommarens mest populära resmål: Kreta och Ioannina på det grekiska fastlandet.

- Fantastiskt roligt! Vi välkomnar satsningen och Apollo, som är en efterlängtad researrangör för Örebro Airport. Det är första gången som vi har dessa resmål som val i utbudet, så det kan nog vara bra att var ute i tid med att boka, hälsar Mikael Smedberg, vd på Örebro Airport.

Kreta är sedan länge ett mycket populärt resmål för både stora och små och här hittar du de finaste pärlorna att semestra på - allt från lugna små genuina byar till mer turistvana badorter. Här finns ett brett hotellutbud med charmiga, små familjeägda hotell och större hotell med alla bekvämligheter. Vare sig du letar efter en klassisk solsemester med kristallklart vatten eller fart och fläkt så har Kreta något för dig.

Upptäck det grekiska fastlandet

När Apollo äntligen lanserar direktflyg från Örebro blir det inte bara till Kreta - utan även till Ioannina på det kontrastrika grekiska fastlandet. Här kan äventyrslystna örebroare upptäcka populära semesterorter som Parga och Sivota.

Vill du bocka av ett nytt land på din bucket list kan du också resa med Apollo från Ioannina till Saranda i Albanien - ett av de snabbast växande resmålen i år.

- Vår satsning på regionala flygplatser är viktig för oss och det betyder mycket att vi kan erbjuda våra resenärer den flexibilitet som det innebär att kunna flyga direkt från Örebro till flera av sommarens mest populära resmål, säger Martina Krantz, pressansvarig på Apollo.

Apollos resor från Örebro sommar 2025

Heraklion, Kreta: torsdagar, 1 maj - 19 juni
Ioannina, grekiska fastlandet: lördagar, 21 juni - 9 augusti

Bokningen har öppnat!

Kontakter

Om oss

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbart resande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté) samt är fullvärdiga medlemar i DER Touristik Foundation. Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye