BranäsgruppenBranäsgruppen

Branäs söker 280 medarbetare till vintersäsongen

Dela

I Branäs är sommarsäsongen i full gång med cykling kring hela berget. Samtidigt blickar man redan fram mot vintern och öppnar nu rekryteringen för 280 nya medarbetare. Sista ansökningsdatum är 1 september.

Ett brett utbud av tjänster

Bland de lediga jobben finns både kvalificerade tjänster som kockar och pistmaskinsförare samt okvalificerade tjänster som liftvärdar, snöläggare och skiduthyrare. För många är ett säsongsjobb i Branäs ett första steg in i arbetslivet.

– I Branäs jobbar 50 personer året runt och nu till vintern söker vi ytterligare 280 nya medarbetare. Då vi driver allt i egen regi kan vi erbjuda flera olika tjänster som kräver olika kompetenser, så det brukar finnas något för alla, säger Karin Modin-Svärd, HR-chef på Branäsgruppen.

Gemenskapen en stark drivkraft

Av de 280 personer som nu ska anställas är cirka 35 procent återvändare. Den familjära känslan i kombination med friheten att ha skidåkning direkt utanför dörren är några av de största anledningarna till att medarbetarna väljer att återkomma.

– Det är främst gemenskapen som gör mitt jobb till så mycket mer än bara en arbetsplats. Att leva och bo i en fantastisk miljö, åka skidor och dela det med människor man tycker om skapar en oslagbar familjekänsla, berättar Karl Håkansson som idag har en fast anställning sedan fyra år tillbaka efter att ha börjat som säsongsanställd 2016.

En språngbräda i karriären

För många ungdomar och arbetssökande kan ett säsongsjobb i Branäs vara en språngbräda in i arbetslivet. Med möjligheter att utvecklas och ta sig an mer ansvar har flera säsongsmedarbetare genom åren klättrat till ledande positioner inom företaget.

– Säsongsarbete i Branäs erbjuder inte bara en chans att utveckla yrkesmässiga färdigheter utan även att träffa vänner och skapa minnen för livet, säger Karin Modin-Svärd.

Sök nu!

Branäs uppmanar nu alla intresserade att ansöka till de olika tjänsterna. Sista ansökningsdatum är 1 september och rekryteringsprocessen startar den 1 juli. Missa inte chansen att bli en del av ett fantastiskt team och en oförglömlig vintersäsong i Branäs!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Karl Håkansson, Chef Aktivitetsområde
Karl Håkansson, Chef Aktivitetsområde
Ladda ned bild
Pistörer är en av de roller Branäs söker inför vintersäsongen 24/25
Pistörer är en av de roller Branäs söker inför vintersäsongen 24/25
Ladda ned bild
Flera tjänster inom restaurang går att söka till vintersäsongen.
Flera tjänster inom restaurang går att söka till vintersäsongen.
Ladda ned bild

Länkar

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye