BranäsgruppenBranäsgruppen

Kungsberget söker 270 nya medarbetare

Dela

Med två veckor in i cykelsäsongen sparkar Kungsberget nu i gång rekryteringen inför vintersäsongen 2024/2025. Till kommande säsong söker Kungsberget 270 nya medarbetare. Bland dessa lediga tjänster finns allt från kvalificerade befattningar som kräver specifik utbildning, till okvalificerade roller som liftvärdar, snöläggare och skiduthyrare.

– Vi söker inte bara säsongsmedarbetare, utan även personer som kan arbeta extra under helger och lov. Detta är perfekt för bland annat studenter som vill ha ett extrajobb vid sidan av studierna, säger Karin Modin-Svärd, HR-chef på Branäsgruppen.

Ett säsongsjobb är för många en meriterande väg in i arbetslivet. I Kungsberget jobbar 26 personer året runt och 21 av dessa startade sin karriär som säsongare. Fyra av dessa är nu avdelningschefer.

Över hälften väljer att återkomma

Statistiken talar sitt tydliga språk - Kungsbergets personal trivs bra och en betydande andel väljer att återvända efter en säsong.

– Att det är så många som väljer att återkomma är helt klart ett smickrande kvitto att få som arbetsgivare. Vi lägger stort vikt på att våra medarbetare ska trivas hos oss och att de får utvecklas i sin roll, förklarar Karin Modin-Svärd.

Sök nu!

Kungsberget uppmanar nu alla intresserade att ansöka till de olika tjänsterna. Sista ansökningsdatum är 1 september och rekryteringsprocessen startar den 1 juli. Missa inte chansen att bli en del av ett fantastiskt team och en oförglömlig vintersäsong i Kungsberget!

Kontakter

Bilder

Medarbetare till skiduthyrningen är en av de roller som nu går att söka.
Medarbetare till skiduthyrningen är en av de roller som nu går att söka.
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Länkar

Om oss

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs och Kungsberget.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye