Consid

Internationellt prisregn över Consid

Dela

Consids medgrundare och vd Peter Hellgren tilldelas Globee Awards pris “CEO of the Year” inom it-branschen. Samtidigt tilldelas Consids podcast Digitala influencer-podden pris som årets podcast.

Peter Hellgren, vd på Consid.
Peter Hellgren, vd på Consid.

– Jag kan inte säga annat än att jag är ärad, rörd och väldigt, väldigt glad över att ha mottagit denna prestigefyllda utmärkelse. Det är ett erkännande av det hårda arbete och den passion som hela vårt team på Consid lägger ner varje dag. Att dessutom vår podcast, Digitala influencer-podden, också har prisats som årets podcast är ett fantastiskt bevis på vår förmåga att skapa värdefullt innehåll och inspirera våra lyssnare. Detta är en stor ära och en motivation för oss att fortsätta att göra det vi gör.

Consid och Peter Hellgren kan se tillbaka på ett 2023 och först halvår av 2024 om haft sina utmaningar.

– Det är ingen hemlighet att marknaden har varit utmanande. Precis som alla andra företag har vi känt av detta, men vi har valt att möta utmaningarna med beslutsamhet och hårt arbete. Istället för att se motgångar som hinder har vi sett dem som möjligheter att växa och förbättra oss. Med nästan 2 000 dedikerade medarbetare som outtröttligt arbetar för att uppnå våra mål, är detta pris ett bevis på deras engagemang och professionalism.

Tidigare i vår prisades Consid med ännu en Gasell från Dagens Industri och blev ett av tre företag som fått priset tio gånger. Consid utnämndes även, för tredje året i rad, till Sveriges Bästa Arbetsgivare.

I juni kammade Consid återigen hem en pallplats när Karriärföretag rankade Sveriges mest attraktiva arbetsgivare bland studenter.

Den senaste inteckningen i prisskåpet från Globee Awards baseras på ett intrikat poängsystem där en grupp domare från olika branscher korat en vinnare utifrån kategorier som innovation, påverkan, mätbara resultat och hur det korrelerar med kategorins mål.

 

– Att få den här typen av erkännande, både för mig personligen och för företaget, är ett kvitto på att vi är på rätt väg. Vi kommer att fortsätta att sträva efter excellens och innovation i allt vi gör, med målet att skapa ännu större värde för våra kunder och samhälle.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om oss

Consid är ett av landets snabbast växande it-företag och är verksamt inom digitalisering, management och kommunikation, med närmare 2 000 anställda fördelade på ett 40-tal kontor i Sverige och utlandet. 2023 omsatte bolaget 2,6 miljarder kronor.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye