Audi

Audi letar efter nästa stjärna tillsammans med Way out West.

Dela

Inför sommaren 2024 har Audi inlett ett nytt samarbete med Way Out West och lanserar i samband med det tävlingen “The Audition” där oetablerade artister får chans till ett försprång in i musikbranschen.

Audi letar efter nästa stjärna tillsammans med Way out West
Audi letar efter nästa stjärna tillsammans med Way out West

Audi har länge varit ledande inom teknik och drivit utvecklingen inom bilindustrin med sin paroll “Vorsprung durch Technik” – “Försprång genom teknik” på svenska. Nu tar man filosofin in i en ny kontext genom att lansera “The Audition” – ett initiativ som syftar till att ge osignade band och artister ett försprång in i musikbranschen. De tävlande skickar in sina bidrag som sedan bedöms av en professionell jury där vinnaren blir belönad med studiotid för att spela in en ny singel.

"Ljud är en stor del av vårt DNA. Namnet Audi betyder trots allt “lyssna” – vilket vi nu vill använda för att få folk att lyssna på de som inte har samma plattform som etablerade artister. Vi är därför oerhört glada över det nya samarbetet och ser fram emot att etablera Audi i ett nytt, men samtidigt självklart sammanhang”, säger Mikael Sandberg, Brand Marketing Manager på Audi.

Anmälan är öppen fram till 17e Juli och hittills har fler än 100 bidrag skickats in. Du hittar tävlingen och många anmälda bidrag på http://audi.se/theaudition.

Arbetsgrupp:

Audi
Madeleine Kjessler, Marknadschef
Mikael Sandberg, Brand Marketing Manager
Irene Bernald, Head of PR/Communications
Pontus Lamberg, Digital Marketing Manager

ACNE
Ori Mace, Client Director / Managing Director
Hanna Björk, Creative Director
Niclas Bergström, Account Director
Elin Strömberg, Account Manager
Erik Bergqvist, Head of Strategy
Sara Edbom, Art Director
Joakim Lingström, Copywriter
Henrik Åkerberg, Final Art
Dalite Jensmar, Motion Designer

Intellecta
Frida Holmström, Webbutvecklare

PHD
Eva Samuelsson, Business Director
Julia Strömberg, Client Manager
Veronica Jansson, Social Media Specialist

 

 

Nyckelord

Kontakter

Om oss

Audi är en internationell tillverkare av premiumbilar och levererade drygt 1,9 miljoner nya bilar 2023. Audi-koncernen omsatte 69,9 miljarder euro 2023 och har 87.000 medarbetare runt om i världen, varav ca 53.000 i Tyskland.  Audi-koncernen är aktivt på mer än hundra marknader globalt med produktion i 21 anläggningar i 12 länder. Audi fokuserar på nya produkter och hållbar teknik för framtidens mobilitet. Automobili Lamborghini S.p.A, sportmotorcykeltillverkaren Ducati Motor Holding S.p.A och Audi Sport GmbH är helägda dotterbolag till Audi AG. Audi Sverige ingår i Volkswagen Group Sverige AB.

Följ Audi

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Audi

UTVECKLINGEN AV AUDI POWER UNIT FÖR FORMEL 1: ”BETYDANDE MILSTOLPAR OCH MÅL UPPNÅDDA”28.6.2024 09:39:44 CEST | Pressmeddelande

I mer än två år har arbetet pågått för att utveckla en s.k. Power Unit inför Audis Formel 1-inträde. Ansvariga för utvecklingen av F1-hybriddrivlinan (Power Unit) är Audi Formula Racing GmbH (AFR) i Neuburg a. d. Donau som nu framgångsrikt slutfört uppstartsfasen. Tillsammans med enheten i Hinwil kommer teamet från Neuburg att bilda det framtida fabriksteamet som Audi kommer att tävla med 2026. Audis F1 Power Unit ”Made in Germany” gör stora framsteg bakom stängda dörrar. Adam Baker, VD för AFR, och Stefan Dreyer, CTO för AFR, ger en inblick i nuläget.

Sverigepremiär i Almedalen för eldrivna Audi Q6 e-tron24.6.2024 11:17:44 CEST | Pressmeddelande

En av de viktigaste samhällsfrågorna just nu är elektrifiering och klimatomställning. Det framgår av de många programpunkterna som kommer att diskuteras under Almedalsveckan som startar imorgon tisdag denna vecka. Audi har en tydlig strategi för elektrifiering av hela modellprogrammet och för minskad klimatpåverkan vid tillverkningen. I Almedalen är det Sverigepremiär för nya eldrivna Audi Q6 e-tron som är starten på ett nytt kapitel i företagets elbilsoffensiv.

Nya Audi e-tron GT: Ett elektrifierande mästerverk18.6.2024 06:50:09 CEST | Pressmeddelande

Sedan premiären 2021 har Audi e-tron GT quattro varit den eldrivna och sportiga toppmodellen i Audis produktportfölj. Med tre nya versionerna förbättras nu både räckvidd, prestanda, laddning och köregenskaper avsevärt i den linjesköna Gran Turismon. Med RS e-tron GT Performance lanserar Audi också sin första helt eldrivna RS Performance-modell. De nya modellerna i Audi e-tron GT-familjen kan beställas redan denna vecka.

Audi Q6 e-tron performance: insteg med ännu längre räckvidd29.5.2024 09:11:38 CEST | Pressmeddelande

Audi presenterar ännu en version av nya Audi Q6 e-tron inför den officiella marknadsintroduktionen i augusti. Med bakhjulsdrift och ett nyutvecklat litiumjonbatteri med en total bruttokapacitet på 100 kWh (94,9 kWh netto) har Audi Q6 e-tron performance en räckvidd på upp till 639 kilometer (enligt WLTP), vilket är längst i Q6 e-tron-familjen. Skalbara Premium Platform Electric (PPE) visar därmed sin flexibilitet med den första bakhjulsdrivna varianten. Nya Audi Q6 SUV e-tron performance kan nu beställas för 825 000 kr i standardutförande och 839 000 kr för Proline-varianten.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye