Got Event

Tända lampor på Bravida Arena inatt

Dela

Ikväll och i natt genomför Got Event ljusmätning av arenabelysningen på Bravida Arena. Det medför att lamporna kommer att vara tända mellan klockan 22.30 och 02:30.

Foto: Anna-Lena Lundqvist
Foto: Anna-Lena Lundqvist

-Vi måste säkerställa att arenabelysningen uppnår rätt styrka och belysningsflöde enligt Svensk Elitfotbolls regelverk, för att arenan fortsatt ska vara en godkänd elitarena, säger Got Events elchef Jessica Trulsson. Den ljusa årstiden gör tyvärr att vi behöver ha tänt sent men jag hoppas det finns förståelse för det. 

För mer information vänligen kontakta: 

Jessica Trulsson, elchef /fastighetschef Got Event 
031 – 368 43 23, jessica.trulsson@gotevent.se 

Om oss

Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor: Bravida Arena, Frölundaborg, Gamla Ullevi, Scandinavium, Valhallarinken, Ullevi, Valhallabadet, Valhalla IP och Valhalla Sporthallar. Starka varumärken som alla bidrar till att Göteborg upplevs som en attraktiv och spännande stad att bo i, att arbeta i och att besöka.

Vi arrangerar också - tillsammans med Svenska Ridsportförbundet - Gothenburg Horse Show som är en av världens främsta inomhustävlingar för ridsport.

Vi bedriver ett aktivt hållbarhetsarbete och allt vi gör genomsyras av hållbar utveckling. Vi är Miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas sedan 2004.

Varje år besöker cirka 2 miljoner människor ungefär 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av våra arenor. Dessutom välkomnar vi årligen nästan en halv miljon badbesökare till Valhallabadet.

Bolaget omsätter cirka ungefär 200 miljoner kronor och vi är cirka 130 medarbetare som ger allt för att skapa bra förutsättningar för att genomföra evenemang i världsklass. Vi brukar säga att vi bidrar till att skapa magiska ögonblick!

Följ Got Event

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Got Event

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye